nlc.hu
Trend

Egy település ihlette a Chanel legújabb kollekcióját

Egy település ihlette a Chanel legújabb kollekcióját

Coco Chanel életének egy fontos állomása, Deauville ihlette a Chanel legújabb ready to wear kollekcióját.

Chanel divatház 2024-es őszi/téli ready to wear kollekcióját Deauville városa ihlette, hiszen a Divatház számára minden itt kezdődött.  A Chanel kollekció palettáját a deauville-i égbolt élénk, pasztellrózsaszín, mályva, narancssárga és halványkék tónusai ihlették.

„Ez egy nagyon meleg kollekció több réteg anyaggal, színekkel és terjedelemmel. A kollekció Deauville előtt tiszteleg, azelőtt a legendás hely előtt, ahol Gabrielle Chanel sorsa örökre megváltozott” –mondta Virginie Viard, a Chanel divatház kreatív igazgatója.

Chanel kollekciója

(Fotó: Getty Images/illusztráció)

A Chanel örök

A Harpers’s Bazaar szerint biztos, hogy soha, de soha nem fognak kimenni a divatból a Chanel steppelt, ráhajtós fedelű táskái, amelyeknek különleges ismertetőjegye a vékony, láncos pánt, valamint a dupla C-betűvel díszített zár. Fontos tudni, hogy a 2.55-ös modell, amit még maga Coco Chanel tervezett az 1920-as években, majd az 1950-es években ismét népszerű lett, annak nem teljes mása az, amivel Karl Lagerfeld az 1980-as években rukkolt elő, csupán tisztelgés az előd előtt. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top