nlc.hu
Trend

20 ezer forintért ilyen tavaszi kabátokat kapsz

Próbafülke: megnéztük, milyen tavaszi kabátot vehetünk 20 ezer forintért

Megjött a jó idő, itt az ideje beszerezni az új tavaszi kabátot. De vajon mit kapunk a pénzünkért?
Tavaszi kabát körkép

Néhány évvel ezelőtt még nagy magabiztossággal tudtunk nekiindulni, hogy 10 ezer forintért vagy az alatt keressünk magunknak tavaszra átmeneti kabátot. Ma már ez egyenlő a lehetetlennel, de kíváncsiak voltunk, hogy vajon mi a választék, ha legfeljebb a korábbi összeg dupláját, azaz 20 ezer forintot áldozunk a vásárlásra.

Az a bizonyos kis fekete műbőr

Szinte minden stílusú ruhához viselhető, ezért sokak örök kedvence a kabátok „kis feketéje”, vagyis a fekete, rövid, cipzáras műbőr dzseki. Találtunk egészen jó áron is belőle, mutatjuk, hogy hol mennyibe kerül.

Megnézem
Összes kép (4)

Sportos fazonok

Kényelmes, sportos, rövid derekú fazonok, amik főleg farmerral vagy rövid szoknyával mutatnak jól, és tökéletesek, ha mindennapi futkosáshoz szeretnéd őket felvenni.

Megnézem
Összes kép (3)

Klasszikusan elegáns

A ballonkabátok sosem mennek ki a divatból, idén is nagy választékban találtunk klasszikus, bézs színű darabokat, illetve feketét és sötétzöldet is. Ez az a fazon, amelyiknél leginkább mélyre kell nyúlnunk a zsebünkbe, de azért sikerült vadásznunk a terveknek megfelelő keretösszegért is.

Megnézem
Összes kép (3)

És ami még izgalmas…

Találtunk a fentieken kívül könnyű szövetkabátot és még könnyebb széldzsekit. Stílusodtól függetlenül akár ezek valamelyikének beszerzését is érdemes lehet átgondolnod…

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top