Nem ismert határokat egy mexikói anya, hogy megakadályozza fia esküvőjét

F.C. | 2024. Március 17.
Durva lépésre szánta el magát.

Csak nagy nehézségek árán tudott összeházasodni egy mexikói szerelmespár a Sonora állambeli Ciudad Obregonban. A vőlegény családja ugyanis folyamatosan zaklatta a menyasszonyt, sőt odáig fajult a vele szembeni ellentét, hogy leendő anyósa bűnözőket bérelt fel, hogy vörös festékkel öntsék le a templomba érkező ara menyasszonyi ruháját. Állítólag ez volt a legutolsó és legdrasztikusabb lépés, amit a vőlegény családja tett azért, hogy megakadályozza az esküvőt.

Úgy tudni, a vőlegény családjának jól jövedelmező temetkezési vállalkozása van, és nem nézték jó szemmel fiuknak az anyagilag rosszabb helyzetben lévő nővel való kapcsolatát. A vőlegény családja ugyanis meg volt győződve arról, hogy csak a pénze miatt akar hozzámenni a barátnő. A vőlegény testvérei először a közösségi médián keresztül – hamis profilokkal – kezdték fenyegetni a leendő sógornőjüket, Alexandrát. Amikor azonban a párja számon kérte ezt, a testvérei mindent tagadtak.

Miután a fenyegetések kudarcot vallottak, pénzt ajánlottak fel a nőnek, hogy vessen véget a kapcsolatnak, de nem volt hajlandó. Ezután pletykákat kezdtek terjeszteni róla a neten, de ez sem vált be. A vőlegény anyja állítólag egyszer szívrohamot is színlelt, és kórházba vitette magát, így próbálta megpuhítani a fiát, hogy álljon el az esküvőtől.

A vőlegény családja még a házasságkötés napján sem tett le arról, hogy megakadályozza a frigyet. Elsőként a templom előtti fotózáson “avatkoztak közbe”. A rendőrség névtelen telefonhívás kapott arról, hogy kábítószer-terjesztés folyik a rendezvényen. Kiszálltak, átkutatták az összes vendéget, de nem találtak náluk drogot. Ezután pedig – amikor a menyasszony már a templom felé sétált – hirtelen megjelent három hívatlan vendég és vörös festékkel öntötte le a menyasszonyi ruhát. Még ez sem tántorította el a szerelmeseket a házasságkötéstől. A menyasszony gyorsan átöltözött a menyecskeruhába, és végül sor került az esküvőre, azaz diadalmaskodott a szerelem.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

(via)

Exit mobile version