nlc.hu
Trend

Diana hercegnő nagmamája

Elképesztően hasonlított a nagymamájára Diana hercegnő

Egy 1919-ből származó kép árulkodik a döbbenetes hasonlóságról.

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer tette közzé korábban az Instagram-oldalán azt az 1919-ből származó szénrajzot, mely apai nagymamájukat, Cythia Spencert ábrázolja. A képen az akkor 24 éves Spencer grófnő szinte egy az egyben úgy fest, mint évtizedekkel később az unokája, Diana.

Cynthia Spencer és Diana hercegnő

Cynthia Spencer és Diana hercegnő (Forrás: Instagram/Anwar Hussein-WireImage)

„Első pillantásra azt hittem, hogy Lady Di” – írta egy hozzászóló, de más kommentek is kiemelték a nagymama és unokája közötti, elképesztő hasonlóságot

Cynthia Spencer 1897-ben született James Hamilton márki és Lady Rosalind Cecilia Caroline Bingham gyermekeként. 1919-ben ment feleségül Albert Edward John Spencer grófhoz. Két gyermekük született, Lady Anne Spencer és Edward John Spencer, Diana édesapja. Spencer grófnőt az arisztokrácián és a királyi udvar körein kívül kevesen ismerték, egészen addig, amíg húsz évvel halála után Lady Di életrajzírója, Andrew Morton megírta, hogy a walesi hercegnő „úgy hiszi, hogy a nagymamája gondoskodik róla a szellemvilágból.”

Ez is érdekelhet Diana hercegnő az esküvőjén Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top