nlc.hu
Trend

Ezt takargargatta Diana hercegnő az esküvőjén

Ezt takargatta Diana hercegnő az esküvőjén

Lady Di és Károly esküvője után több mint négy évtizeddel is derülnek még ki újabb és újabb titkok a legendás napról.

Diana hercegnő egykori sminkese, Barbara Daly sosem hallott titkot árult el a királyi esküvő napjáról. Történt ugyanis, hogy közvetlenül a ceremónia előtt Diana szeretett volna még magára cseppenteni kedvenc parfümjéből, a Houbigant Paris márka Quelques Fleurs illatából, azonban az üveg feldőlt és a parfüm a menyasszonyi ruhája szoknyarészére ömlött, melyen foltot is hagyott. 

Édesapja oltár elé kíséri Dianát

Édesapja oltár elé kíséri Dianát (Fotó: Anwar Hussein/WireImage)

A szertartáson készült fotókon látható, hogy a hercegnő gyakorlatilag egész végig ugyanott tartotta az egyik kezét, mégpedig azért, mert a parfüm ejtette foltot takargatta. 

Diana és Károly esküvője

A szertartás közben (Fotó: Getty Images)

Arra az esetre egyébként, ha a ruhával valami ennél nagyobb baj történt volna, vagy ha idő előtt kiszivárogtak volna a kreációra vonatkozó részletek, készenlétben állt egy második esküvői ruha is, melyet szintén az Elizabeth és David Emanuel tervezőpáros alkotott meg Lady Di számára. Elizabeth Emanuel a HELLO! magazinnak beszélt arról, ő maga sem tudja, hogy mi történt a sohasem használt második ruhával, az idők folyamán egyszerűen csak eltűnt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top