A fehér harisnya a tavasz divatja – Így viseld!

M. N. | 2024. Április 07.
Lehet, hogy gyerekkorod óta nem viseltél fehér harisnyát, azonban itt az ideje újra elkezdeni!

A fehér harisnyáról a legtöbben az óvodai vagy általános iskolai ünnepségekre és más, gyerekkori, kiöltözős alkalmakra asszociálunk. Sokan vagyunk, akik talán akkoriban viseltünk utoljára ilyen színű harisnyát, azonban az elmúlt időszak népszerű trendjei – így a balletcore vagy coquette – jegyében ez a holmi egyre felkapottabbá vált a felnőtt nők divatjában is. A kifutókon több szezon óta rendszeresen felbukkan, a Chanel 2024-es tavaszi-nyári Haute Couture Divathéten debütált, balett inspirálta kollekciójában pedig egyenesen kulcsszerepet kapott.

Minden modell fehér harisnyát viselt a Chanel 2024-es tavaszi haute couture kollekciójának bemutatóján (Fotó: Marc Piasecki/WireImage)

A sztárok körében egy ideje szintén népszerű, vörös szőnyeges, sőt utcai viseletként is, ez pedig egyértelműen arra utal, hogy a fehér harisnya bizony trendi lett, és nagyon is ér hordani akkor is, ha már rég elmúltál 10 éves. Éppen ezért ideje újragondolnunk a vele kapcsolatos sztereotípiákat, vagy épp ellenérzéseket. 

AnnaSophia Robb, Kristen Stewart és Gigi Hadid fehér harisnyában (Fotók: Getty Images)

A fehér harisnya ugyanis kifejezetten feminin és sikkes holmi, mely látványos alternatívája lehet a kissé talán unalmas fekete, vagy a régimódi testszínű harisnyáknak. Az alábbi galériában adunk néhány ötletet, hogyan, mivel kombinálhatod ezt a divatos darabot.

Így hordd a fehér harisnyát!

A tiszta fekete vagy fekete-fehér szettekben a fekete harisnya kiváló alternatívája lehet a fehér. (Fotó: Claudio Lavenia/Getty Images)

Így hordd a fehér harisnyát!

Kiválóan passzol az olyan kislányos árnyalatokhoz, mint a halvány rózsaszín vagy a babakék. (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Így hordd a fehér harisnyát!

Élénk tónusokkal is látványos kontrasztot ad. (Fotó: Claudio Lavenia/Getty Images)

Így hordd a fehér harisnyát!

Ha a ruha mintázatában is van fehér szín, a fehér harisnyával stílusosan kacsint össze. (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Így hordd a fehér harisnyát!

Persze, hogy a farmerhez is illik! (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Így hordd a fehér harisnyát!

Szürkével kombinálva légiesen szofisztikált összhatást ad. (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

via

Exit mobile version