nlc.hu
Trend

2021/22-es őszi-téli harisnyatrendek

Pöttyöktől az állatmintákig – ezek az őszi-téli szezon legtrendibb harisnyái

Itt a harisnyaszezon! Máris mutatjuk a 2021-22-es őszi-téli hónapok legdivatosabb harisnyanadrágjait!

Opaque

Az úgynevezett opaque, vagyis a nem átlátszó, mínium 50 denes vagy annál vastagabb harisnyák jelentik a legoptimálisabb kompromisszumot a praktikum és a sikk között az őszi-téli hónapokban. Nem véletlen, hogy hosszú évek óta stabilan divatban vannak és maradnak idén is. Ebben a szezonban leginkább a sötét, fekete, szürke, illetve barna árnyalatú, matt textúrájú darabok mennek, az élénkebb, világosabb, illetve fényesebb modellek kevésbé aktuálisak. 

Harisnyadivat

Opaque (Lelőhelyek: Tezenis, Calzedonia)

Pöttyös

A pöttyös harisnyák is évek óta divatban vannak, szezonról szezonra inkább csak az változik, hogy épp milyen méretű és sűrűségű pöttyökkel. Nos, idén a kicsi sűrű, illetve a ritkásabb, kis-közepes pöttyök mennek leginkább, sötét alapon szintén sötét, illetve világos, vagy akár csillámos változatokban. Az ilyen harisnyákat legbiztosabban egyszínű holmikkal párosíthatod, ha viszont valami mintással viselnéd, figyelj arra, hogy a minta és a harisnya árnyalatai között mindenképp legyen átfedés!

Harisnyadivat

Pöttyök (Lelőhelyek: Calzedonia, Tezenis)

Hátul csíkos

A klasszikus, múlt századi stílust idéző, a korabeli gyártási technológiának megfelelő hátsó varrást csíkkal imitáló harisnyák a 2021-22-es szezon nagy visszatérői. A vékony, testszínű nejlon elegáns, divatos és nem mellesleg szexi alternatíva, mely alkalmi szettekhez is hibátlanul passzol, akár sima, akár díszített, például masnis változatban. Az O- vagy az X-lábakat azonban hátulnézetből sajnos hangsúlyozza, ezért az ilyen lábformákkal rendelkezőknek kevésbé előnyös opció.

Harisnyadivat

Hátul csíkos (Lelőhely: Calzedonia)

Geometrikus

Ha optikailag korrigálni szeretnéd a lábformád, vagy akár a teljes alkatod, válassz a szintén trendi és ezerféle változatban kapható geometrikus mintázatú harisnyák közül! Ha a cél az, hogy vékonyabbnak, illetve hosszabbnak tűnjenek a lábaid, viselj apróbb és/vagy hosszanti mintázatú harisnyát, ha viszont épp túl vékonynak találod őket és formásabbnak mutatnád, keress nagyobb, szélesebb mintákat! Abban az esetben pedig, ha O- vagy X-lábad van, valamilyen változatosabb, mozgalmasabb, semmiképp sem túl szabályos, sűrűn ismétlődő mintában gondolkodj!

Harisnyadivat

Geometrikus minták (Lelőhelyek: Tezenis, Calzedonia)

Állatmintás

Az állatminták jelentős hangsúlyt kapnak a szezon divatjában, nem csupán a ruhákon, de a kiegészítőkön, így a harisnyanadrágokon is. Egy-egy ilyen harisnya kellőképpen feltűnő ahhoz, hogy a szetted főszereplője legyen, ezért inkább letisztultabb stílusú, egyszínű ruhadarabokkal kombináld!

Harisnyadivat

Állatminták (Lelőhelyek: Calzedonia, Tezenis)

Még több őszi-téli trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top