nlc.hu
Trend

Őszi leggings divat

Így hordd ősszel változatosan a leggingst!

A leggings nem ebben a szezonban megy ki a divatból, az már egészen biztos. Mutatunk néhány stílusos kombinációt.

A leggings változatlanul divat, azonban ahogy eddig, úgy továbbra sem nadrág. E gondolatok jegyében következik néhány tipp, hogyan viselheted idén ősszel változatosan!

Ingruhával

Őszi leggings divat

(Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images)

Az ingruha az őszi-téli szezonban is meghatározó trend marad. A holmi a leggingsszel valódi jolly joker párost alkot, hiszen előbbi takar, ahol kell, utóbbi pedig így betöltheti lábfej nélküli harisnya funkcióját. Mutatós, ha a leggings árnyalata kontrasztban áll a ruháéval és/vagy visszaköszön annak mintájában. Tűsarkúval, mokaszinnel, de akár sneakerrel is viselheted az összeállítást.

Felül bő, alul szűk

Őszi leggings divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

A felül bő-alul szűk szabályt betartva a leggingst bő szabású, akár oversize darabokkal is viselheted. Ilyenkor is figyelj azonban arra, hogy ezek közül legalább egy érjen minimum a csípő vonala alá! Egy hosszú fazonú ing, egy vastag, rövidebb pulóver és egy leggings például abszolút működőképes kombináció.

Színesen

Őszi leggings divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Ne feledkezz meg arról sem, hogy nem csak fekete leggings létezik! Bátran viselj színes darabokat is, persze szintén a megfelelő hosszúságú felsőrészekkel! Az élénk színű ing, egy nem fekete, hanem például kék leggings és egy klasszikus trencskó például nagyon stílusosan mutat együtt.

Mintás

Őszi leggings divat

(Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images)

A mintás legginsszek közül ebben a szezonban egyértelműen a leopárdmintás darabok a legtrendibbek. Ha ilyet választasz, kombináld lehetőleg letisztult vonalú, visszafogottabb, egyszínű ruhadarabokkal és kiegészítőkkel! A minta ugyanis önmagában is látványossá teszi az outfitet, viszont további feltűnő darabokkal már túl soknak, esetleg kimondottan giccsesnek vagy közönségesnek is hathat.

Fényes

Őszi leggings divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

A fényes, bőrhatású leggingszek is újra előkerülnek az őszi-téli hónapokban. A holmi azonban attól sem számít nadrágnak, ha ilyen textúrája van, tehát ezeket is hosszabb fazonú felsőkkel, tunikákkal vagy ruhákkal párosítsd! Akár egy színben is gondolkodhatsz, az eltérő textúrák ugyanis változatossá teszik a szettet.

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top