nlc.hu
Trend

Ez a szőke árnyalat lesz a legmenőbb hajszín idén

Ez a szőke hajszín lesz a legmenőbb idén tavasszal és nyáron

Az idei tavaszi és nyári szezonban ismét megújul a szőke hajszín: mutatjuk, mely árnyalatok lesznek a befutók!

Az életigenlés, szabadság és vonzerő szimbóluma most már évtizedek óta a szőke hajszín, és minden évnek megvannak azonban azok az árnyalatai, amik valami újat és többet nyújtanak, mint a korábbiak. Idén sincs ez másképp: íme a sztárok által is viselt legdivatosabb tónusok, amelyekkel nem tudsz mellélőni a szezonban!

Mézes romantika

A lemenő nap sugarait idézi meg ez a nagyon nőies, elegáns és meleg árnyalat, mely mellett Blake Lively is döntött. Ideális választás, ha szereted a tengerparti hangulatot és a nőies stílust.

Fotó: James Devaney/GC Images

Fotó: James Devaney/GC Images

Trendi platina

Viszonylag hosszú kihagyás után újult erővel kel életre és indul hódító útjára a platinaszőke, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni és amelynek viselői minden tekintetet magukra irányítanak, ahogyan új frizurájával Beyonce is.

Fotó: Michael Buckner/Billboard/ Getty Images)

Fotó: Michael Buckner/Billboard/ Getty Images)

Hamvas természetesség

Bájos és ártatlan hatást kelt a hamvas, egészen lágy és visszafogott szőke szín, amelyet nagyon vékony melír tud játékossá és igazán élettel telivé tenni. Ez a tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik “lány a szomszédból”-típusú szépséget és megjelenést, mint például Jennifer Lawrence,

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

vagy mint Taylor Swift, akinek ez a karakter mostanra a védjegyévé vált és milliók imádják érte.

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Dívás ragyogás

Különösen az arcot keretező, világosabb tincsek fokozzák az igazi hollywoodi látványt: előkelő, hatásos, látványos lesz tőle a belépőd, bárhová is érkezel. Ha ehhez még hangsúlyos sminket is választasz, akkor bármely vörös szőnyegen ott a helyed, akár csak egy egyszerű, fekete ruhában, mint amire Scarlett Johansson választása esett. 

Fotó: Arturo Holmes/WireImage

Fotó: Arturo Holmes/WireImage

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top