nlc.hu
Trend
Az ara helyett a barátnője dekoltázsát bámulták

Az ara helyett a barátnője dekoltázsa lopta el a show-t az esküvőn

Sokan kritizálták a barátnőt a merész ruhaválasztás miatt.

A násznépre vonatkozó dress code legfontosabb szabálya, hogy senki ne vegyen fel olyan ruhát az esküvőre, amivel elvonhatja a figyelmet a menyasszonyról. Ezt a szabályt szegte meg az ara tegyik barátnője annak a fotónak a tanúsága szerint, mely  Redditre került fel a közelmúltban. A telt keblű barátnő ugyanis egy igen merészen dekotált ruhát választott az eseményre, amivel óhatatlanul is magára vonta a figyelmet. Mindezért pedig meg is kapta a magáét a közösségi oldal kommentelőitől: a nő sokak szerint közönségesen nézett ki, de még a testtartásával is mindent megtett azért, hogy rá figyeljenek és ne a menyasszonyra. 

(Fotó: Reddit)

(Fotó: Reddit)

„Amikor el kell lopnod a reflektrfényt – jegyezte meg egy hozzászóló. 

„Szándékosan a menyasszony elé helyezkedik és a melleit is elé lógatja” – így egy másik vélemény.

Akadtak ugyanakkor olyanok is, akik a védelmükbe vették a nőt, mondván, hogy nem tehet arról, hogy nagyok a mellei és ezért kritizálni őt, már testszégyenítésnek minősül.

„Nagy mellekkel rendelkezőként (nem különösebben hatalmasak, de nem is kicsik), nem tölthetem a hét minden napját 24 órában azon gondolkodva, hogyan nézek ki különböző szögekből” – írta valaki.

Egy kommentelő pedig azt állította, hogy ismeri a képen szereplő embereket és a menyasszony előzetesen áldását adta a barátnője ruhaválasztására.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top