nlc.hu
Trend
Havi 400 ezret költ szépségápolásra

23 évesen havi 400 ezret költ szépségápolásra

A fiatal brit nő úgy érzi, attól válik szerethetővé, ha minél több pénzt költ szépségápolásra.

Havi 900 angol fontot, azaz megközeltőleg 400 ezer forintnak megfelelő összeget költ szépségápolásra a 23 éves Anna Grace Scott

„Imádom a pénzemet buta dolgokra költeni – bőrápolásra, egészségre és szépségre. Szeretem ezt az időt magamra fordítani” – fogalmazott a Surrey-ben élő tartalomgyártó, aki saját bevallása szerint ettől érzi magát szerethetőnek.

A fiatal nő 18 évesen kezdett komolyabban foglalkozni bőrápolással, illetve ekkor esett át az első non-invazív orrplasztikáján is. Ez utóbbit azóta is minden évben megismétli, de az állába is rendszeresen fecskendeztet töltőanyagot annak érdekében, hogy az is formásabb legyen.

Anna Grace Scott

Anna Grace Scott (Fotó: Profimedia)

Egészségi állapotának megőrzése érdekében évente kivizsgáltatja magát, ugyanakkor edzőterembe járni nem szeret, mivel úgy érzi, az nem neki való. Annál szívesebben múlatja azonban az idejét szépségszalonokban, illetve wellness programokon.

Félévente kéthetes méregtelenítésen is részt vesz, ilyenkor ügyel arra, hogy tisztán étkezzen, de arra is, hogy ne érje hő a haját. 

Egy évben egyszer  pedig még vastagbéltisztításra is elmegy. „Olyan könnyűnek érzem magam utána, mint egy toll” – számolt be ezzek kapcsolatos pozitív tapasztalatairól.

Anna Grace Scott

Havi 400 ezret költ szépségápolásra (Fotó: Profimedia)

Minden hónapban igénybe vesz egy már önmagában 200 fontba, vagyis úgy 175 ezer forintba kerülő arckezelést, otthon pedig hetente négy alkalommal tart kényeztető estét, amikor különféle arcmaszkokat tesz fel, illetve le is borotválja az arcát, hogy a smink jobban megaradjon rajta. 

A legjobban viszont fodrászhoz járni szeret. Egy beszárításárt 60 fontot (26 ezer forintot), egy vágásért 170 fontot (74 ezer forintot), a háromhavonta esedékes festésért pedig 190 fontot (83 ezer forintot) szokott fizetni.

„Tudom, hogy ez extrém. De nagyon örülök, hogy elkölthetem ezt a pénzt. Költhetném drogra is, de inkább a hajamra költöm” – mondta. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top