nlc.hu
Trend
Krémmánia Beauty Box 2024. tavasz

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box – Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

Mikor első alkalommal az essence vagy Catrice-t is forgalmazó Primőr márkáitól tartalmazott kozmetikumokat a Krémmánia Beauty Box, pillanatok alatt elkapkodták a limitált szépségdobozt. Kíváncsian várjuk, ez alkalommal hány percre lesz szükség a készlet kifosztásához.

Minden idők legtöbb termékét tartalmazó szépségdoboza lett a Monobox, ami egyben a 20. Krémmánia Beauty Box. A piacvezető, szépségápolási és kozmetikai termékeket forgalmazó cég, a Primőr újdonságait és a Krémmánián kedvelt termékeit tartalmazza a pakk: arcápolók és sminktermékek mellett hajápolókat is lehetőség lesz kipróbálni. A beauty box értéke extrán magas, 48 017 Ft lett, a doboz ára azonban ennek csak töredéke: 13 990  Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

Krémmánia Beauty Box 2024 - Primőr Monobox

Krémmánia Beauty Box 2024 – Primőr Monobox

Nem kevesebb, mint 23 meglepetést rejt a box, 15 teljes kiszerelésű kozmetikum mellett nyolc minta terméket is tartalmaz a következő márkáktól:

Catrice

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

Három terméket találtok a sminkmárkától a dobozban, melyek közül az egyik a nyári barnaság meghosszabbítását segíti. A Krémmániások körében is népszerű sminktermék bőrtápláló hatással is bír. Mellett egy prémium minőségű paletta is box-ba került, amiben 14 magasan pigmentált szín található, amik árnyalatait a sivatag ihlette. Végül egy kis retro-fíingről is gondoskodtak a Krémmániás lányok: sokunk tinikorát idézi a termék, ami olyan megjelenést kölcsönöz, mintha körömszalonban jártunk volna. Spoiler: kettőt is rejt majd belőle a box.

Dr Irena Eris

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

A márkától egy olyan arcápolót próbálhattok ki, ami különleges feszesítő tulajdonságaival azonnal javítja a bőr megjelenését és állapotát. 

essence

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

Ötféle essence terméknek is örülhet, aki megkaparint egyet a beauty box-ok közül. A szett egyiket egy különleges éjszakai ajaktermék, ami 10%-os zabtejkivonatnak köszönhetően segít táplálni és regenerálni az ajkakat. Rajta kívül egy ultra-hosszantartó, 8 órás hatást ígérő ajakszínezőt is tartalmaz a box. A szemkörnyék hidratáltságának növelésére is gondoltak a szépségdoboz összeállítói, amihez egy könnyen és gyorsan használható terméket próbálhattok ki.

Egy igazi must have sminktermék is lapul a kozmetikumok közt, ami már csak amiatt is szuper, mert érzékeny szemekhez, és akár kontaktlencsét viselők számára is alkalmas a napi sminkelés során. A pontot az i-re az Oroszlánkirály által inspirált sminkeszköz teszi fel, ami egy igazi, nélkülözhetetlen kellék lehet a tökéletes szemsmink rajongóinak.

Fekkai

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

A mostani box-ban egy olyan tisztító hajápoló is lapul, amely segít eltávolítani a hajápoló és hajformázó termékek lerakódásait, valamint a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket is. Ha használt időnként száraz sampont, jó szolgálatot fog tenni.

Revolution

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

Két sminkterméket találtok a márkától a Beauty Boy-ban, egyikük egy kókuszdió kivonattal és ceramiddal gazdagított, fixáló hatású kozmetikum, ami egyszerre segít táplálni a bőrt és fixálni a sminket.  Másikukra az ajaksmink terén számíthatunk, az ígéretek szerint már egy réteg teljes fedést és kellemes színt hagy az ajkakon, ráadásul még tartós is.

Revox

Már csak pár nap és érkezik az új Krémmánia Beauty Box - Szuper kozmetikumokat tartalmaz ismét!

A Krémmánia egyik legnépszerűbb arcápolóját is megtalálhatjátok a mostani box-ban, és ha ez nem lenne elég, a 2022-es év egyik legnépszerűbb hajápoló terméke is a kiválasztott kozmetikumok közé került.Ha még nem próbáltad, most te is megtapasztalhatod, miért lett Krémmánia Kedvenc.

A box-ban mindezeken kívül találhatsz még minta kiszerelésű termékeket is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápoló mintákat a Bondi Sands, a Chloé, a Lancaster, a Nina Ricci, a Collistar, a Palmer’s és a St.Tropez márkáktól, így a Primőr még többféle termékét ki tudod próbálni.

A doboz május 23-án (csütörtökön) 12:00-tól lesz rendelhető, kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. A szépségdoboz csak a cég által üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdésekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni: reklamacio@centralmediacsoport.hu.

KRÉMMÁNIA BEAUTY BOXRÓL BŐVEBB INFORMÁCIÓ AZ ALÁBBI HONLAPON TALÁLHATÓ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top