nlc.hu
Trend
Bianca Censori régen

Így nézett ki Bianca Censori, mielőtt megismerte Kanye Westet

Barátai szerint Bianca Censori stílusa egészen más, mint ahogyan Kanye West oldalán mutatkozik.

A celebvilág egyik legbizarrabb jelensége az utóbbi időben kétségkívül Kanye West neje, Bianca Censori és az ő sajátos öltözködési stílusa. Mióta reflektorfénybe került, rengetegen találgatják, hogy vajon önszántából öltözködik így, esetleg a férje kényszeríti arra, hogy aligruhákban kövesse mindenhová, akár egy hús-vér divatkiegészítő, netán mindaz, amit látunk, egy kettejük közös megegyezésén alapuló, bizarr performansz. 

Bianca Censori

Bianca Censori (Fotó: Alessandro Levati/Getty Images for Marni Srl)

Korábban egy, a Page Six magazinnak nyilatkozó, anonim forrás ez utóbbi elméletet erősítette meg: „Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye.”

Szintén a Page Six-nek azonban Censori barátai legújabban arról beszéltek: Biancának lényegében munkaköri kötelessége, hogy így öltözödjön, civilben azonban teljesen más a stílusa. Nemrégiben például, amikor hazalátogatott a szüleihez Ausztráliába, egyszerű pulóverruhában ült be egy kávézóba. 

Bianca Censori régen

Balról jobbra: édesanyjuk Alexandra, Bianca Censori és két testvére, Alyssia és Angelina (Fotó: Instagram)

Egy Instagram-fotón, melyet az egyik testvére, Alyssia posztolt még korábban, látható, hogy milyen volt Bianca Censori külseje azelőtt, hogy kapcsolatba került volna Kanye Westtel.

„Ha megnézed a róluk szóló sajtómegjelenéseket, azt hinnéd, hogy elment az esze, ezért jó volt látni őt a családjával,  olyan emberként, akire emlékeztünk” – fogalmazott a barát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top