nlc.hu
Trend
Kiderült az olcsó bizsuról, hogy százezreket ér

Kiderült az 1200 forintos bizsuról, hogy százezreket ér

A kanadai nő azt hitte, csupán egy mutatós bizsut vásárolt, otthon aztán alaposabban megvizsgálta az ékszert és alig akart hinni a szemének.

Nada Abdulkarim imád használáru-üzletekben kincsekre vadászni. A torontói nő a közemúltban egy ilyen boltban bukkant rá egy gyöngyökkel díszített nyakláncra, mely nagyon megtetszett neki, igaz, egy pillanatig sem feltételezte, hogy az nem bizsu, ugyanis az ékszerért csupán 4.99 kanadai dollárt, azaz átszámítva nagyjából 1200 forintot kértek. Amikor aztán otthon alaposan megvizsgálta a láncot, felfedezte rajta a fémjelet, melyből kiderült, hogy valójában 14-karátos aranyból van. Ezek után a rajta lévő gyöngyöket is letesztelte, és azokról is megállapította, hogy minden bizonnyal igazgyöngyök. 

A nő ezt követően egy profi ékszerészhez is elvitte a darabot, aki megerősítette abban, hogy a lánc bizony valódi aranyból van és igazgyöngyök díszítik. 

Bizsunak hitt aranylánc

Fotók: Reddit/Nada Abdulkarim

A nyaklánc értéke 400-800 kadai dollár, vagyis mintegy 100-200 ezer forint lehet, a nő azonban nem szeretne tőle megválni, azt mondja, megőrzi azt és egy nap a gyerekeinek adja majd, számos más ékszerrel együtt, melyeket számukra gyűjtöget.

„Minden valódi ékszert biztonságban őrzök, mert nem akarok mást, mint hogy családi örökség legyen belőlük, különösen az olyan egyedi darabokból, mint ez” – fogalmazott. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top