nlc.hu
Trend
Bianca Censori felöltözött

Bianca Censori kivételesen felöltözött

Kanye West neje jóformán felismerhetetlen külsővel bukkant fel Narita repülőterén.

Kanye West és Bianca Censori  Japánba utazott, ebből az alkalomból pedig a tőlük megszokottól jelentősen eltérő külsőt öltöttek. A rapper, aki rendszerint tetőtől talpig fekete öltözékekben mutatkozik, ezúttal hófehérbe öltözött. Felesége pedig kivételesen nem valamilyen bizarr aligruhában kísérte őt, ahogyan általában szokta, hanem egy nyaktól lefelé a teljes testét takaró, bő maxiruhát és fejkendőt viselt. A tőle szokatlanul konzervatív öltözékben szinte felismerhetetlen volt. 

Bianca Censori és Kanye West Japánban

Bianca Censori és Kanye West Japánban (Fotók: Getty Images)

Néhány nappal korábban a Page Six magazinnak Censori régi barátai arról beszéltek: Biancának lényegében „munkaköri kötelessége”, hogy extravagánsan öltözködön, civilben azonban teljesen más a stílusa. Néhány hete, amikor hazalátogatott Ausztráliába a családjához, állításuk szerint teljesen normális ruhákat viselt.

„Ha megnézed a róluk szóló sajtómegjelenéseket, azt hinnéd, hogy elment az esze, ezért jó volt látni őt a családjával,  olyan emberként, akire emlékeztünk” – fogalmazott a barát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top