nlc.hu
Trend
Rihanna valódi haja

Ilyen Rihanna valódi haja

Az énekesnő hajápoló termékcsaládot dob piacra, ennek apropóján pedig megmutatta, hogyan is fest hajhosszabbítás vagy paróka nélkül.

Rihanna egyik védjegye, hogy szinte soha nem látható kétszer ugyanolyan frizurával, jóformán hétről hétre vagy akár egyik napról a másikra is variálja a hajhosszát és a hajszíneit. Mindezt persze úgy tudja megtenni, hogy az esetek többségében hajhosszabbításokat, illetve parókákat visel. 

Szépségmárkája, a Fenty Beauty hajápoló termékcsaládjának debütálása alkalmából azonban az énekesnő megmutatta, milyen is a saját, természetes hajkoronája: rövid, mézszínűre festett afrofrizurával jelent meg New York utcáin, később pedig a vörös szőnyegen is. 

Rihanna természetes frizurával

Rihanna természetes frizurával (Fotók: Profimedia/Getty Images)

Bár a rajongók egy jelentős része örömmel fogadta, hogy a Fenty új termékcsaláddal bővül, azonban nem kevesen nehezményezik ennek kapcsán – is – azt, hogy az énekesnő hosszú ideje elsősorban divat- és szépségmárkája építésére koncentrál, új albumot viszont már 2016 óta nem adott ki. A sztár azonban az Entertainment Tonight kérdésére úgy nyilatkozott: készen áll arra, hogy visszatérjen a stúdióba és elkészítse az új lemezét. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top