nlc.hu
Trend
Bianca Censori áttetsző öltözéke

Csak egy áttetsző lepel fedte Kanye West nejének testét

Bianca Censori és Kanye West ezúttal Olaszországban tűntek fel, ahol annak rendje és módja szerint folytatták bizarr performance-ukat.

Firenzében, az Il Palagio nevű Michelin-csillagos étteremben vacsorázott a minap Kanye West és Bianca Censori. A rapper nejének öltözéke ezúttal sem bízott túl sokat a fanztáziára, ugyanis egy nyaktól lefelé teljes testet fedő, ám szinte teljesen áttetsző anyagú lepelruhát viselt. Az outfit nagyon hasonlított ahhoz, mely néhány nappal ezelőtt Naruto repterén volt látható rajta, azzal a különbséggel, hogy az a ruha nem látszott át. A rapper szintén hasonló módon öltözött fel, mint Japánban: a védjegyének számító tetőtől talpig fekete szett helyett fehéret viselt. 

Kanye West és Bianca Censori Firenzében

Kanye West és Bianca Censori Firenzében (Fotók: Profimedia)

Úgy tűnik tehát, hogy a sztárházaspár, talán a nyári hónapokra való tekintettel részlegesen stílust váltott. Igaz, arról továbbra sem mondtak le, hogy a feleség közszemlére tegye a testét, még ha némileg más formában is, mint azt az elmúlt másfél évben megszokhattuk tőle

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top