nlc.hu
Trend
Menő vagy ciki ez a retro szépségtrükk?

Menő vagy ciki ez a retro szépségtrükk?

Megosztó trend indult, a rúzs helyett a szájkontúr kap főszerepet,, szinte úgy, mintha a kilencvenes évekbe utaznánk vissza.

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kap a tökéletes smink: korábban azt sem tudtuk, mi fán terem a kontúrozás, mára pedig már iskolás kortól szakértőkké válunk. Ha pedig az ember szeretne naprakész maradni a közösségi médiában, akkor persze illik nem csak az aktuális technikákkal, de trendekkel is tisztában lenni.

A jelek szerint az egyik ilyen  nem más, mint az élénk rúzs háttérbe szorítása. De nem is akárhogyan! A videók tanúbizonysága szerint az igazán jó módszer nem más, mint korrektort, alapozót vagy concealert kenni az ajkunkra, szájkontúrral keretezni és szájfénnyel véglegesíteni.

@alexxandra.makeup 2024 makeup trend prediction: concealer lips👀🫶🏼 what do we think of this trend? Ib: @DANIELLE #concealerlips #concealer #concealerhacks #makeuptrends2024 #makeuphacks #makeup #makeupinspo ♬ original sound - sped up songs

Fontos, hogy a szájkontúr sötét, kissé barnás árnyalatú legyen, a szájfény pedig lehetőleg színtelen, de legfeljebb enyhén rózsaszín. Ha a végeredményt elnézve úgy érzed, néhány évtizedet visszautaztunk az időben, akkor nem tévedsz, valóban a 90-es évek köszönnek vissza ebben a fajta kontúrozásban.

https://nlc.hu/trend/20240320/ruzsteszt-2024-tavasz/
Ez is érdekelhet Kipróbáltuk a tavasz legtrendibb rúzsait Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top