nlc.hu
Trend
Naomi Campbell melltartó nélkül pózolt kiállítása megnyitóján

Naomi Campbell melltartó nélkül pózolt kiállítása megnyitóján

Naomi Campbell melltartó nélkül pózolt a kamerák előtt saját kiállításának megnyitóján.

Az 53 éves Naomi Campbell tiszteletére rendeztek egy kiállítást, amelynek megnyitóján a modell is részt vett. Naomi rögtön magára vonzotta a közönség figyelmét, ugyanis egy gyönyörű ruhakölteményben érkezett a Boss által támogatott szerdai V&A Summer Partyra Londonban – írja a Marie Claire.

Naomi barátnője, Kate Moss is ott volt a megnyitón. A Naomi: In Fashion című kiállítás célja, hogy bemutassa a modell 40 éves pályafutásának legfontosabb pillanatait.

Naomi Campbell melltartó nélkül pózolt kiállítása megnyitóján

(Fotó: Getty Images)

A szupermodell nemrég azt is elárulta, hogy mindkét gyerekét béranya hozta világra.

Naomi Campbell egy évvel ezelőtt, 2023 júniusában jelentette be, hogy megszületett a kisfia. Az akkor 53 éves szupermodell ezzel kétgyermekes anyuka lett, hiszen két évvel korábban, 2021-ben világra jött a kislánya.

„A gyermekeim jelentenek nekem mindent. Emiatt félelemmel tekintek a jövőbe – mondta Campbell. – Egy jobb világot remélek a gyermekeimnek. Ők 110 százalékban a legfontosabbak számomra. Ott kell lennem az első iskolai napjukon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top