nlc.hu
Trend
Fehér nadrág viselése

Így hordd a nyár alapdarabját, a fehér nadrágot!

A fehér nadrág a nyár egyik klasszikus alapdarabja, mely szinte mindannyiunk ruhatárában megtalálható. Mutatjuk, hogyan viselheted stílusosan, a 2024-es trendeknek megfelelően.
Így hordd a fehér nadrágot!

Fehér fehérrel

A fehér felsőrész-fehér nadrág párosítás letisztult hatást kelt, ráadásul a nyári melegben praktikus viselet is. Amire figyelj, hogy egy outfiten belül a szín azonos vagy legalábbis egymással minél inkább harmonizáló tónusait kombináld, tehát vagy legyen minden elem hűvös, hófehér vagy pedig egységesen a melegebb, ekrüs, pezsgős árnyalatokat használd. A felsőrész lehet egy trikó, póló vagy egy hagyományos fehér blúz – alkalomtól függően. Azonban, ha szeretnéd aktuálisabbá vagy épp változatosabbá tenni az összeállítást, válaszd a szezon kedvencét, a mellény-nadrág szettet vagy egy kevésbé szokványos szabású topot vagy blúzt. Kiegészítőkkel is karakteresebbé teheted az öltözéked, például sötét vagy épp élénk színű övvel, táskával, illetve lábbelivel. 

Így hordd a fehér nadrágot!
Megnézem
Összes kép (6)

Fehér-sötét kontraszt

Amikor a fehér nadrág a szett alapja, a sötét-világos kontrasztban is gondolkodhatsz. A sötét lehet a leginkább magától értetődő  fekete, de más színek, különösképp a szürke, a barna vagy a kék sötét árnyalatai is. Még ha egyszerűbbek vagy épp sportosabbak is a ruhadarabok, a sötét-világos kombináció akkor is elegáns összegészt ad. 

Így hordd a fehér nadrágot!
Megnézem
Összes kép (5)

Színesen

A fehérhez passzol lényegében bármely másik szín finomabb vagy akár élénkebb árnyalata is. Ha biztosra mennél, egy klasszikus rózsaszín-fehér vagy kék-fehér szettel nem lőhetsz mellé, ha inkább kitűnnél a tömegből, kombináld a fehéret a zöld vagy a sárga erőteljesebb tónusaival, ha viszont a minimalista sikket érzed inkább magadénak, párosítsd a fehér nadrágod szürke felsőrésszel!

Így hordd a fehér nadrágot!
Megnézem
Összes kép (4)

Farmerral

A farmer, annak is különösen a kék árnyalatai szintén tökéletes kísérői a fehér nadrágoknak. A farmeringhez a szintén farmer vagy vastagabb vászon fehér nadrág illik, a farmer mellényhez viszont vékonyabb anyagú nadrág is megy. A farmerdzseki pedig bármely fehér nadrágos outfithez hibátlan választás. 

Így hordd a fehér nadrágot!
Megnézem
Összes kép (4)

Minták

A fehér nadrág megfelelő alap akkor is, ha mintás felsőrészt viselnél. Különösen jól passzolnak hozzá a tengerészcsíkos vagy fekete-fehér csíkos darabok, de megteremti a kellő harmóniát az is, ha a felső mintájában is visszaköszön a fehér szín. Mindemellett a jelenlegi szezonban favoritnak számító leopárdmintához is kifogástalanul passzol a fehér nadrág.

Így hordd a fehér nadrágot!
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kedvet kaptál…

Ahogy a nadrágdivatban általánosan, úgy természetesen a fehér nadrágok esetében is a bővebb fazonok számítanak jelenleg igazán trendinek. Szóba jöhetnek az elegáns szivarnadrágok, a könnyed palazzo vagy épp culotte fazonok, de a lezser jogger vagy cargo stílus is. Anyaghasználatban a szinte áttetszően légies, selymes anyagok, a vékonyabb vászon, illetve lenvászon, valamint a farmer dívik. Az alábbi galériában összegyűjtöttük a legcsinosabb fehér nadrágokat, itthon is elérhető márkák aktuális kollekcióból.

Fehér nadrágok, 2024 nyár
Megnézem
Összes kép (16)
Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top