nlc.hu
Trend
Hailey Bieber pucérruhája

Várandósan is bevállalta a pucérruhát Hailey Bieber

Hailey Bieber a várandóssága hónapjaiban sem mond le az extravagáns öltözékekről.

Fekete, csipkés pucérruhában és bőrkabátban indult vacsorázni férjével Hailey Bieber. A modell, aki első gyermekével várandós, büszkén mutatta meg gömbölyödő hasát a bevállalós öltözékben

Justin Bieber és Hailey Bieber New Yorkban

Justin Bieber és Hailey Bieber New Yorkban (Fotók: Getty Images)

Bieber outfitje ismerősnek is tűnhetett, mégpedig közel egy évtizeddel ezelőttről, egy másik celebritás gardróbjából: az öltözék ugyanis igen meggyőzően idézte azt a pucérruhás szettet, melyet Kim Kardashian viselt még 2015-ben a LACMA gálán. 

Kim Kardashian a 2015-ös LACMA gálán

Kim Kardashian a 2015-ös LACMA gálán (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Hailey Bieber és Justin Bieber idén májusban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Azt, hogy a modell a terhessége hányadik hónapjában jár, nem hozták nyilvánosságra, azonban sajtóértesülések szerint valószínűsíthető, hogy a nyár végén hozza majd világra a babát. A rajongók persze azt is folyamatosan találgatják, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. Egy korábbi Instagram-posztja alapján, melyen rózsaszín, virágos manikűrt viselt, és azt írja, hogy „egy kis cseresznyevirág” van a pocakjában, sokan arra tippelnek, hogy kislánya lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top