nlc.hu
Trend

Hailey Bieber nadrág nélkül

Már megint lemaradt a nadrág Hailey Bieberről

Télikabát legalább volt rajta, ha már a lábai teljesen csupaszon maradtak.
Hailey Bieber

 

Hailey Bieber a minap férje, Justin Bieber nélkül, a barátaival ment vacsorázni Santa Monica egyik, a sztárok körében is rendkívül népszerű olasz éttermébe, a Giorgio Baldiba. Szokásához híven ebből az alkalomból sem húzott azonban nadrágot: csupán egy fekete, combtőig éppen takaró, oversize pulóvert és hosszú paplankabátot viselt fehér zoknival és loaferrel, combjait és lábszárát azonban csupaszon hagyta.

Hailey Bieber
Megnézem
Összes kép (3)

A modell eddig is az egyik legelkötelezettebb zászlóvivője volt a no pants trendnek és úgy tűnik, minden tőle telhetőt megtesz, hogy az irányzat 2024-ben is divatban maradjon. Kedvenc összeállításai mostanában az ilyen és ehhez hasonló, csupán pulóverből és lábbeliből álló outfitek, melyeket hűvösebb napokon kabáttal egészít még ki, nadrágot azonban következetesen nem hord. December elején még egy istentiszteleten is nadrág nélkül jelent meg a Chruchome közösség Los Angeles-i központjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top