60 milliót fizetett a modell, hogy 14 centivel magasabb legyen

nlc | 2024. Június 26.
Férje kedvéért vállalta be a drága és rendkívül fájdalmas testmagasság-növelő műtétsorozatot. Azóta elváltak.

Nyolc év alatt összesen 14 centiméterrel hosszabbíttatta meg a lábait testmagasság-növelő operációk sorozatával Theresia Fischer. A német modell és realityceleb eredetileg 168 centiméter magas volt és 2016-ban, 24 évesen, akkori férje unszolására vágott belem a rendkívül megterhelő műtétsorozatba. 

„Azt mondta, ha ezt megteszed értem, mindig szeretni foglak, és a karomban foglak tartani – idézte fel a nő, aki saját bevallása szerint is elveszettnek érezte magát akkoriban. –Azt akartam, hogy végre helyesen szeressenek – hogy végre azt érezhessem, hogy megérkeztem.”

A férj egyébként nem tartotta be az ígéretét, azóta elváltak. 

Theresia Fischer (Fotó: Profimedia)

A testmagasságot növelő eljárást a világ legfájdalmasabb műtéteként tartják számon. A beavatkozás során bemetszéseket ejtenek a comb-, vagy a lábszárcsonton és egy-egy titánból készült teleszkópos velőűrszeget helyeznek el benne, amely lassan, fokozatosan feszíti a csontot, így előidézve a napi nagyjából 1 milliméteres növekedést. 

Theresia összesen 162 ezer amerikai dollárt, vagyis átszámítva közel 60 millió forintot fizetett ki az operációkért. Az utolsó két velőűrszeget a közelmúltban távolították el a testéből.

„Végre a végéhez ér az egész. Örülök, hogy vége. Ma 182 centi magas vagyok. A fájdalom, amit nyolc évig elviseltem, olyan hatalmas volt fizikailag és lelkileg is, hogy szavakba sem tudom önteni” – fogalmazott.

via

Exit mobile version