nlc.hu
Trend

Testmagasság növelése műtéttel

Borzasztó kínokat élt át a férfi, hogy 7 centivel magasabb lehessen

A 68 éves férfit világ életében zavarta, hogy nem nőtt elég magasra.
centiméter

Hiába nőtt 168 cm magasra, Roy Conn úgy érezte, hogy ez nem elegendő egy férfinek, ezért alávetette magát egy rendkívül fájdalmas és hosszú procedúrának, aminek köszönhetően 7 cm-vel magasabb lett. A meglehetősen költséges beavatkozás során eltörték mindkét combcsontját, ami önmagában is pokoli kínokkal jár, hát még úgy, hogy az orvosok nyújtani is próbálják a szöveteket.

Sokak számára érthetetlen, miért érezte szükségét ennek az embert próbáló eljárásnak a 68 éves és állítása szerint boldog házasságban élő férfi, aki azt válaszolta, hogy csak azért nem vágott bele korábban, mert akkor még nem engedhette meg magának, alacsony növése azonban mindig is zavarta.

„A feleségem nagyon féltett a műtéttől és az utána rám váró gyógyulási folyamattól, már csak azért is, mert őt soha nem zavarta, hogy mekkorára nőttem. Ebből is jól látszik, hogy csakis magam miatt csináltam, nem mások kedvéért mentem bele” – részletezte Roy Conn, aki azt is elmondta, hogy az operáció utáni időszak nagyon nehéz és fájdalmas volt.

Az orvosa, Dr. Kevin Debiparshad hozzátette: „Maga a műtét másfél óráig tart, utána pedig naponta körülbelül 1 mm-t nyújtunk a magasságán. A 7 cm-s növekedés eléréséhez 3 hónapra volt szükség Roy esetében.” A sebész azt is elmondta, hogy a világjárvány lecsengése után ugrásszerűen megnőtt az eljárás iránti érdeklődés, aminek legfőbb oka az lehet, hogy a beavatkozás után gyorsan visszatérhetnek az otthoni munkavégzéshez a nagyobb testmagasságra vágyók.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top