nlc.hu
Trend
Ezeket a kozmetikumokat rejtette a L'Oreal X Krémmánia Beauty Box

Ezeket a kozmetikumokat rejtette a L’Oreal X Krémmánia Beauty Box

Kipróbáltuk a második L'Oreal X Krémmánia Beauty Box kozmetikumait, olvasd el te is, mi mindent nyújthatnak bőrödnek.

Szuper bőrápolókat rejtett a L’Oreal X Krémmánia Beauty Box, és valószínűleg ezt a szépségdoboz rajongói is sejthették, mert ismét percek alatt elkapkodták a limitált számú dobozokat. Ezúttal a L’Oreal Paris, a Garnier és a Mixa arcápoló újdonságait, valamint egy dúsító hatású TikTok-sztár L’Oreal Paris szempillaspirált tartalmazó doboz jelent meg, összesen 9 kozmetikummal.

L'Oreal x Krémmánia Beauty Box

L’Oreal x Krémmánia Beauty Box

Szuper volt, hogy ezúttal minden kozmetikum normál kiszerelésben került a box-ba, remek hatóanyagokat tartalmaztak és igazán jól kombinálhatók egymással is. A Garniertől három, a L’Oreal Paris kínálatából négy, a Mixától pedig két kozmetikum lapult a dobozan, mégpedig a következők.

Garnier Skin Naturals Mindennapos, Ragyogást Adó Fluid SPF 50+ (40 ml)

Igazi mindent az egyben készítmény, hisz nemcsak bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz és arckrémként is megfelel, de fényvédőként is tökéletesen funkcionál, ráadásul színezett, így könnyedén kiválthatjuk vele az alapozónkat is. Nem hagy fehér réteget, szépen felszívódik és a színe is megfelelő. Enyhe, természetes ragyogást nyújt a bőrnek, elsősorban száraz és normál bőrűeknek ajánlom kipróbálásra. Kiszerelése praktikus, csőrös tubus, illata friss, citrusos.

Garnier Skin Naturals All in One Micellás Víz Érzékeny Bőrre (400 ml)

Érzékeny bőrűeknek is szuper választás ez a micellás víz, hisz illatmentes termékről van szó. Nekem abszolút bevált, igaz ezen nem is lepődtem meg, hiszen már számos alkalommal vásároltam magamnak korábban is ilyen micellás vizet. Szépen leviszi a sminket, nálam a szemsminkkel is megbírkózik, nem okoz semmilyen irritációt, mindent tud, amit egy ilyen terméknek tudnia kell. 

Garnier Pure Active AHA + BHA Könnyű Mattító Nappali Krém Aktív Szénnel (50 ml)

Meglepően könnyed textúrájú krém, és még ennél is meglepőbb a fekete színe. Persze csak a tégelyben, a bőrön elkenve ez nem érvényesül, ellenben tényleg pikk-pakk felszívódik. Szerintem férfiaknak is nagy kedvencévé válhat. Tetszik, hogy niacinamidot és egy kis AHA és BHA savakat is. Nálam bevált fényvédő alá, könnyen kifénylik a bőröm és ezzel mintha kicsit tovább bírná most nyáron. Remélem, hogy hosszabb távon valóban érvényesül a bőrszépítő hatása, eddig meggyőző volt, szívesen benn tartanám a rutinomban. 

L’Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ (50 ml)

Nagyon sok pozitív véleményt kapott a Krémmánián ez az UV-sugárzás elleni fluid, és tökéletesen megértem, miért. Kényelmes egész nap, megfelelően felszívódik, nem válik ragacsossá tőle a bőr, szépen eloszlatható, és ahogy néztem, árban is baráti. Bőrápoló hatóanyagokat is tartalmaz, én a fenti Garnier krémmel használtam kombóban és tökéletesen elég volt a bőrömnek. Fényvédelme 50+-os, így nyáron is szuper, de szerintem ezt a fényvédőt még beszerzem később is.

L’Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum 2,5% Hialuronsavval (20 ml)

Nagyon csípem a kis görgős fejet, amivel ezt a szérumot el lehet oszlatni a szemkörnyéken. Fancy és még praktikus is, plusz van egy kis hűsítő érzet, amiért a mostani rekkenő hőségben extrán hálás vagyok. Reggel és este is használom, tényleg szépen hidratálja a bőrt, és ennek köszönhetően simább, nincsenek a bőrszárazság miatt kis szarkalában. Még a korrektor is szebben mutat felette. Bevallom, én az ajkaimra is teszek belőle esténként, tökjól hidratálja, kellemes érzés.

L’Oréal Paris Bright Reveal Sötét Foltok Elleni Hámlasztó (25 ml)

Ez egy igazán ütős hámlasztó, igaz, nincs részletezve, milyen arányban vannak az AHA, BHA és PHA savak, de a 25% mindenképp impresszív és láthatóan teszi is a dolgát. Most nyárom az erős UV-sugárzás miatt csak óvatosan merem használni, de már egy alkalom után, másnap érezhetően simább volt a bőröm és láthatóan tisztult a bőrkép. Az ajánlás szerint jól fel kell rázni, és egy pipettányit kell eloszlatni a bőrön. Ezt segíti a nem mindennapi színe is: az üvegben fénylő türkiz, felkenve highlighterként ragyog, így látni, hová került. 15 perc után le kell mosni, majd alaposan hidratálni kell a bőrt. SPF 50-es fényvédő kötelező minden nap, ha ezt használjuk. 

L’Oréal Paris Panorama Szempillaspirál – Black (10,5 ml)

Dúsító hatásúnak írják ezt a spirált, nálam emellett prímán szét is választotta a pillákat, tényleg hozva a panoráma hatást. Nem potyogott, nem kenődött, és csomósodás nélkül hangsúlyozta a szempilláimat. A színe intenzív fekete, a spirál feje kúp alakú, aminek köszönhetően a szemzugok felé is könnyen lehetett bánni vele. Lemosással nem volt gond, a fenti micellás víz pikk-pakk lekapta nap végén. 

Mixa Sensitive Skin Expert Tökéletlenségek Elleni Szérum (30 ml)

Pont nekem lett kitalálva ez a szérum, ugyanis kombinált a bőröm, zsírosodásra hajlamos és tág pórusú, amin a szalicilsav és a niacinamid párosa rengeteget tud javítani. Tetszik, hogy illatmentes a készítmény és többlépcsős rutin esetén sem válik nehézzé a bőröm. Egy pipettányit használok belőle, ez szépen felszívódik, eloszlatásával nincs gond. Úgy látom, megfelelően teszi a dolgát, elégedett vagyok a bőrképpel, pláne, hogy szerintem az alap hidratáltságát is javítja a bőrömnek.

Mixa Allantoin Restore Regeneráló Kézkrém (100 ml)

Annyira tetszett ez a kézkrém, hogy testápolóként is kipróbáltam, és nagyon bevált minden módon. Tényleg intenzíven hidratál és ez hosszan tart, ami nem abból áll, hogy másnap is ragad a bőr. Szépen felszívódik, a kézfejre elég egy kis borsónyi belőle, így kiadós mennyiség, remek hidratáló, ápoló összetevőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top