nlc.hu
Trend
Alig lehet felismerni Tóth Verát, igazi bombázó lett

Tóth Vera igazi bombázó, megmutatta a dögös énjét

Két összeállítást is viselt a koncerten, és mindkettőben igazán nagyszerűen mutatott az énekesnő.

Tóth Vera a mindennapokban is előszeretettel visel zakókat, blézereket, blúzokat, a Budapest Bár koncerten azonban egészen kivételes szetteket öltött magára. A fellépés kapcsán, melyet a Budapest Parkban tartottak, néhány bensőséges sort is megosztott követőivel. „Az az egy lépés, amíg a takarásból a színpadra érek, az olyan, mint a holdra szállás. Egyetlen kis lépés, de ha már fent vagyok a színpadon, akkor megszűnik a félelem…” – írta.

Különleges fotósorozatán, melyet ide kattintva tudsz megtekinteni, megmutatta igazán dögös énjét: ezüst színű nadrágkosztümöt és elegáns, fekete mellényt is magára öltött, méghozzá nyakkendővel.

A jól sikerült szetteket és fényképeket pedig nem csak a rajongók, hanem ismert barátai sem hagyták szó nélkül. Kovács Patrícia, Janicsák Veca és Cserpes Laura is elismerését fejezte ki, Tapasztó Orsi pedig találóan ezt kommentelte: „Szia, járunk? Köszi előre is”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top