nlc.hu
Trend
Csicsástól a hazafiasig: itt vannak a 2024-es olimpiai ruhák

Csicsástól a hazafiasig: itt vannak a 2024-es olimpiai ruhák

A  párizsi olimpia természetesen nemcsak a sportágakban, hanem a divat és stílus terén is izgalmas újdonságokat ígér mindenkinek.

A párizsi olimpia számos különlegességet tervez, hogy lenyűgözze a nézőket. Többek között az egyik extra élmény az lesz,  hogy nem egy stadionba vonulnak be a sportolók, hanem hajóval érkeznek a Szajna partjára a nemzeti csapatok.

Olimpia

Fotó: Getty Images

Néhány nap és indul a 2024-es olimpiai játékok, amit természetesen az egész világ izgatottan vár! Ilyenkor lázban égnek nem csak a sportolók, de a szervezők és természetesen a tervezők is, akik a ruhakölteményeket alkotják a haza büszkeségeinek.

Párizsban idén a nyári olimpiai játékok, különleges élményeket ígér a sportrajongóknak és az esemény iránt érdeklődőknek egyaránt. Az olimpiai játékok mindig is kiemelkedő események voltak, amelyek nemcsak a sportteljesítmények szempontjából fontosak, de egyfajta közösség kovácsoló ereje is van, hiszen számos nemzet felsorakozik ilyenkor az eseményen, hogy megmérettesse magát.
 
A  párizsi olimpia természetesen nemcsak a sportban, hanem a divat és stílus terén is izgalmas újdonságokat ígér. Az olimpikonok ruhái mindig is figyelemre méltóak voltak, hiszen nem csupán a kényelmet és a funkcionalitást kell szolgálniuk, hanem a nemzeti identitást és az olimpiai szellemet is tükrözniük kell. A tervezők és sportruházatgyártók minden olimpiára különleges kollekciót alkotnak, vannak egyszerűbb és extravagánsabb kollekciók.

Néhány ilyen gyöngyszemet már posztoltak is az olimpia hivatalos Instagram-oldalára ezzel a szöveggel:

„A nemzeti büszkeség, az innovatív design és a legmodernebb divat keveréke. Lapozd át a képet, és nézd meg, milyen lenyűgöző egyenruhát viselnek majd a világ sportolói a Paris2024-en.”

Mint azt láthatjuk igazán kitettek magukért a tervezők. Nemrég pedig bemutatták a magyar olimpiai csapat hivatalos öltözékét is. Ez lesz az első olyan alkalom, amin a magyar olimpiai és paralimpiai csapatnak ugyanolyan lesz a formaruhája. Az erről készült galériát pedig itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top