nlc.hu
Trend
Káprázatosan néz ki Trump 17 éves unokája, Kai

Káprázatosan néz ki Trump 17 éves unokája, Kai

Nagyapja büszkén hallgatta a fiatal lány beszédét, a közönség pedig lelkesen ünnepelt.

Donald Trump 17 éves unokája, Kai Trump nagy feltűnést keltett a Republikánus Nemzeti Konvención Milwaukee-ban. Az eseményen tartott beszédében bemutatta nagyapja, Trump egy olyan oldalát, amit kevesen ismernek, elmesélte például, hogy Trump titokban édességet és üdítőt ad az unokáinak. Kai elmondása szerint nagypapája rengeteg nehézségen ment keresztül, de még mindig talpon van, és valódi inspiráció számára.

Természetesen szó esett a közelmúltban történt merényletkísérletről is, mely mélyen megrázta a lányt, de büszke arra, hogy minden ember ellenére, akik megpróbálták már pokollá tenni az életét, nagyapja még mindig áll. Mint mesélte, magánemberként mindig arra bátorítja őt, hogy a lehető legsikeresebb ember legyen, és bár tudja, hogy Trump magasra tette a mércét, talán egyszer utolérheti.

Az utóbbi megjegyzés alapján már meg is kezdődtek a találgatások, hogy a Trump család politikai dinasztiája egy harmadik generációval is folytatódhat, Kai pedig mindenkit lenyűgözött beszédével, nagy hatással volt a jelenlévőkre.

Nem csupán beszéde, de megjelenése is emlékezetes maradhat sokak számára: a fiatal lány egy rövid, letisztult fazonú, lágy esésű, hátán masniként átkötött, fehér ruhában érkezett a színpadra, melyben remekül mutatott. (via)

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top