nlc.hu
Trend

Túltolta a plasztikát Ivanka Trump

Túltolta a plasztikát Donald Trump lánya, Ivanka Trump

Ha összehasonlítjuk az arcát a plasztikái előtt készült fotókkal, egyértelmű, hogy mostanra túlzásba esett a beavatkozásokkal.

Bár nyilvánosan ezt sosem valotta be, azonban a régi, a későbbi és a mai fotóit összehasonlítva mégis teljesen egyértelmű, hogy Donald Trump legidősebb lánya, Ivanka Trump számos plasztikai műtéten esett át az évek folyamán, mostanra pedig olybá tűnik, hogy túlzásba is vitte a beavatkozásokat. 

A 42 éves Ivanka a közelmúltban édesapja bírósági tárgyalásán, előtte néhány nappal pedig egy rendezvényen jelent meg, a róla készült friss fotókon pedig még kevésbé hasonlít egykori önmagára. 

Dr. Alexander Z. Rivkin plasztikai sebész a Daily Mailnek úgy nyilatkozott: Ivanka valószínűleg több arcvonását, köztük az orrát és az állát is átszabathatta az utóbbi időben.  

„Összességében az arca arányosabbnak, de kevésbé természetesnek és kifejezéstelenebbnek tűnik, mivel a természetes tökéletlenségei csökkentek” – magyarázta a szakember.

Ivanka Trump

Ivanka Trump a a 2000-es évek elején és napjainkban (Fotók: AFP/Profimedia)

Dr. Rivkin szerint Ivanka nem csak az ajkait, de az állát is feltöltette, ennek eredményeképp azonban elveszítette korábbi, jellegzetes vonásait, melyek egyedi megjelenést kölcsönöztek neki. A doktor úgy véli, hogy az orra hegye is határozottabb lett, ez a hatás azonban műtét nélkül, töltőanyag segítségével is elérhető, esetében is valószínűleg ez történhetett.

Mindemellett megjegyezte, Ivanka orcái és a homloka is valószínűtlenül simának tűnik, ami jó eséllyel hialuronsavas feltöltésnek köszönhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top