nlc.hu
Életmód

Ivanka Trump és férje luxusbunkerbe költözik

Apja elvesztett választása után a gazdagok luxusbunkerébe költözik Donald Trump lánya

Hatalmas telket vásárolt magának Ivanka Trump és férje, Jared Kushner Indian Creek szigetén, amit sokan csak a szupergazdagok luxusbunkereként emlegetnek.

Bár maga Donald Trump máig nem tudja elfogadni vereségét, a környezete már készül a korszakra, amikor már nem ő ül majd a Fehér Házban. Ennek az egyik jele többek között az is, hogy a korábban leginkább az elnök körül, illetve New Yorkban legyeskedő first daughter, azaz Ivanka Trump új helyre költözik, méghozzá nem is akárhová. Férjével, Jared Kushnerrel 30 millió dollárért vásároltak ingatlant Floridában – számolt be róla a 24.hu.

A first daugher, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner (fotó: Profimédia)

A first daugher, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner (Fotó: Profimédia)

Indian Creek az egyik legbiztonságosabb hely Floridában, sőt egész Amerikában. A szigeten összesen 29 rezidencia található, amire a nap 24 órájában 13 rendőr vigyáz. A méregdrágán vásárolt telken a házaspár egy öbölre néző házat tervez építeni. A telek korábban Julio Iglesias tulajdona volt. A házaspár régóta keresett birtokot a környéken, mert a közelmúltban sok barátjuk hagyta ott New Yorkot, de az új otthon ellenére nem tervezik eladni a New York-i ingatlanukat sem.

Ha még csámcsognál egy kicsit Ivanka Trumpon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top