nlc.hu
Trend
Mikes Anna bikinis fotóval olvasztotta le a netet

Krausz, te mázlista! Mikes Anna bikinis fotóval olvasztotta le a netet

A Dancing with the Stars táncosának kiváló alakjáról már a műsorfolyamból is meggyőződhettünk. A bikinis fotója azonban ettől még mindenképp nagy hatással bír.
Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és séf párja, Krausz Gábor nemrégiben Olaszországban mentek vakációzni, és abból is látszik, hogy sok a közös program, hogy vitorlázni, wakeboardozni és fallabdázni is járnak együtt. A köztük lévő lángolás tagadhatatlan. A táncosnő a hétvégén még pihen, mielőtt jövő héten visszatérne táncórákat tartani. A pihenőhöz bikini is járt, és ezt természetesen meg kellett örökíteni, amit a Blikk is kiszúrt.

Mikes Anna versenytáncos, az alakja köztudottan tökéletes, szóval a látvány nem meglepő, mégis kihagyhatatlan. Nemcsak Anna követői, hanem Krausz Gábor sem bírta megállni, hogy kommentben ne dicsérje a szerelme alakját. Szavak helyett emojikat használt, amikkel kifejezte, mennyire tüzes a párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top