nlc.hu
Trend
7 éves lányának vett magassarkút

Magassarkút vásárolt hisztiző 7 éves kislányának az anya

A kislány felpróbálta, majd nem volt hajlandó levenni az életkorának legkevésbé sem megfelelő lábbelit.

Egy amerikai influenszer, Liana Whoo nemrégiben 7 éves kislányát is magával vitte egy vásárló körútjára. Az egyik – felnőtt – cipőboltban aztán a gyerek könyörögni kezdett az édesanyjának, hogy vegye meg neki az első magas sarkú cipőjét. A kislány egy tömbsarkú szandált szemelt ki magának, amit már az ő méretében is lehetett kapni. Édesanyja először ugyan tiltakozott, mondván, hogy néhány évet még várnia kell a felnőtt lábbelik viselésével, a kislány azonban sírni, majd hisztériázni kezdett és nem volt hajlandó levenni a szandált. Liana végül beadta a derekát és megvásárolta neki a cipőt.

 

Instagram/lianawhoo

Instagram/lianawhoo

A történtekről Instagram-oldlalán is beszámolt, megosztva néhány felvételt arról, amint a kislánya a magassarkúban parádézik. A poszthoz rengeteg komment érkezett és valóságos népharag zúdult az anyára. 

„Könnyen elkerülhető lett volna, hogy sírjon utána. Elvitted egy boltba, egy cipős részlegre, kiválasztottad a méretét, és végignézted, ahogy felhúzza a lábára” – írta valaki. 

“Károsítja az egész csontszerkezetét, csak azért, mert képtelen vagy nevelni, határokat szabni, és megmagyarázni neki, miért nem viselheti” – így egy másik hozzászóló.

„Te vagy az anyja, meg kellene tanulnod nemet mondani” – fogalmazott egy újabb kommentelő. 

Liana azzal igyekezett csillapítani a kedélyeket, hogy leszögezte: a kislány csak különleges alkalmakkor viselheti majd a cipőt. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top