nlc.hu
Trend
A teltkarcsúságot ünnepelte megjelenésével Rihanna a karneválon

A teltkarcsúság gyönyörű ünneplése: ragyogott Rihanna a karneválon

Királynőként ragyogott a kétgyermekes szupersztár Barbadoson, a karnevál és a rajongók is csodálják szépségét és kisugárzását.

Rihanna hosszú évek óta rendszeresen részt vesz a barbadosi Crop Over fesztiválon. Ez mindig egyfajta hazatérés számára: az énekesnő Barbadoson született és nőtt fel. A szupersztár már korábban is többször kifejezte, mennyire fontos számára ez a kapcsolódás szülőföldjével, most azonban nem csak azért volt jelentős érkezése, mert 2019 óta először öltött magára karneváli jelmezt, hanem azért is, mert megjelenése valódi tisztelgés a női test változása, a teltkarcsú szépség és az anyaság előtt.

Megnézem
Összes kép (5)

Rihanna csaknem 20 évvel ezelőtt, 2005-ben vált ismertté világszerte Pon de Replay című számával. Ekkor mindössze 17 éves fiatal, tehetséges szépség volt, aki nem sokkal később már valódi szupersztárnak számított. Sokmilliós rajongótábora szeme láttára vált kamaszlányból felnőtt nővé. Számtalan arcát megmutatta az évtizedek alatt, megjelenését árgus szemekkel figyelte a közönség és a sajtó, magabiztosságát és kisugárzását azonban cseppet sem ingatta meg sem az évek múlása, sem pedig alakjának az évekkel és anyasággal természetes módon együtt járó változása. A belőle áradó önazonosság, harmónia és önbizalom pedig igazi inspirációként szolgálhat mindannyiunk számára. 

Nézd meg, hogyan változott az évek során a mostanra legendává váló híresség:

Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top