65 kilót fogyott az elfoglalt ikres anya

nlc | 2024. Augusztus 28.
Az egykor 56-os méretű ruhákat hordó családanya ma már 36-os méretet visel.

A brit Amy Edwards három hónappal azután, hogy életet adott ikreinek, egy barátja esküvőjére volt hivatalos koszorúslányként. Az akkor közel 130 kilós, 56-os ruhaméretet hordó nő azonban nem talált magának megfelelő öltözéket az alkalomra, végül két kisebb darabból varrtak össze számára egy olyan ruhát, amiben meg tudott jelenni az eseményen. Ez azonban ráébresztette arra, hogy változtatni akar az életmódján. 

„Annyira undorodtam attól, ahogy kinézek, és annyira megdöbbentem. Utána láttam a képeket, és úgy éreztem, el sem hiszem, hogy ekkora vagyok. Néhány fotón mindig terhesnek néztem ki. A hasamra néztem és olyan kereknek tűnt, mintha még mindig lett volna benne egy baba” – idézte fel. 

Amy Edwards a fogyás előtt és után (Fotók: Profimedia)

A 32 éves anya kisebb adag ételeket kezdett enni, a kalóriabevitelét napi 1000 kalóriával csökkentette és hetente háromszor kardió edzésekre járt, illetve futni is elkezdett. Már néhány hét után elégedetten tapasztalta, hogy csak úgy olvadnak le róla a kilók. Nehezebb napjain pedig újra és megnézte az esküvői képeket, ami arra sarkallta, hogy folytassa amibe belekezdett.

Végül 8 hónap leforgása alatt sikerült megfeleznie a testsúlyát és ma már a 36-os méretű ruhákba is belefér. 

Ma már így áll rajta a régi nadrágja (Fotó: Profimedia)

„Sokan kérdeznek arról, hogy mi a motivációm, és számomra mindig is a gyerekeim voltak azok – mondta Amy. – Ha valaha is lenne olyan napom, amikor úgy érzem nem tudokelmenni futni, mert kimerült vagyok, mert két órát aludtam, akkor is azt mondom nem, értük megteszem.”

Exit mobile version