nlc.hu
Trend

Egy apa nagy fogyása

Így fogyott 45 kilót 90 nap alatt az elégedetlen apa

Alig ismert magára kövéren, ezért azt gondolta, életmódot vált.

Megdöbbent azon, hogy néz ki a fényképeken, ezért Scott Ross úgy döntött, életmódot vált. A kétgyermekes essexi édesapa azt mondja, a hosszú munkanapok és az egészségtelen táplálkozás megtette a hatását, az elmúlt években lassan kúszott fel a súlya, míg végül 125 kilót mutatott alatta a mérleg.

A 48 éves Scottnál igazán akkor telt be a pohár, amikor fiaival kajakot béreltek, hogy evezzenek egyet, ám majdnem elsüllyedt és teljesen kifulladt. Úgy döntött, ez nem mehet így tovább. 

Egy családi kajakozás döbbentette meg (Illusztráció:Pexels.com)

Egy családi kajakozás döbbentette meg (Illusztráció:Pexels.com)

Keresett egy három hónapos edzéstervet, amihez új, egészséges étrendet is társított. A menüből száműzte a gyorséttermi ételeket, helyette étrendje magas fehérjetartalmú ételekből áll, quinoát és barna rizst eszik, avokádót is fogyaszt, a főzéshez pedig extra szűz olívaolajat használ.

„Sok új vegetáriánus és vegán ételt is kipróbáltam, amelyekről korábban álmomban sem álmodtam volna. Ez a diéta nem esik nehezemre és hétvégén továbbra is beleférhet egy pizza vagy egy-egy pohár bor.

Eredeti szándéka szerint 100-105 kiló környékére fogyott volna, ám nagyon bejött neki az új életmód, így most már 45 kilós súlyvesztésnél jár és izmosabb, mint valaha. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top