nlc.hu
Trend
Meddő lett a fenékplasztikától

Meddő lett a fenékplasztikától a Kardashian-hasonmás

A fenéknagyobbító beavatkozást helytelenül végezték el, a plasztikafüggő influenszer emiatt valószínűleg soha nem szülhet gyermeket.

A saját bevallása szerint is plasztikafüggő Jennifer Pamplona eddig több mint 1 millió dollárt költött arra, hogy minél inkább hasonlítson Kim Kardashianre. A 30 éves brazil influenszer 17 éves kora óta plasztikáztat, számos testrészét átszabatta, egyebek között fenéknagyobbító beavatkozáson is átesett, amiért azonban hatalmas – nem pénzben mérhető – árat fizetett.

A fiatal nő fenekét polimetil-metakriláttal (PMMA) tölötték fel, azonban az eljárást követően szövődmények léptek fel, melyek következtében meddővé vált. 

„Mindig is arról álmodoztam, hogy anya legyek. Sajnos nem teljesíthetem be ezt az álmomat a PMMA okozta komplikációk miatt” – nyilatkozta.

Jennifer Pamplona

Jennifer Pamplona (Fotó: Profimedia)

Orvosa szerint a meddőséget nem közvetlenül a PMMA okozza, ám a szövődményeket valószínűleg annak nem megfelelő alkalmazása váltotta ki. Abban az esetben ugyanis, ha helytelenül végzik el az eljárást, az anyag az injekció beadásának helyéről a test más részeire vándorolhat, beleértve a kismedencei területet is, ami befolyásolhatja a reproduktív szervek működését.

„A tünetek, amelyek jelenkeztek nála, ennek az eljárásnak a közvetlen következményei voltak” – mondta dr. Carlos Rios plasztikai sebész. 

„Óriási szenvedést élek át, az a fájdalom, hogy nem tudok életet adni, olyan dolog, amivel soha nem gondoltam volna, hogy szembesülnöm kell” – fogalmazott Pamplona.  

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top