nlc.hu
Trend
Tinilánynak látszó 52 éves nő

Tinilánynak látszik az 52 éves üzletasszony

Kivételes genetikájának és öltözködési stílusának köszönhetően több mint három évtizedet is letagadhat a korából a koreai nő.
Lee Hyo Jong

Három népszerű kávézót és egy divatmárkát is üzemeltet Szöulban egy 52 éves üzletasszony, Lee Hyo Jong. Mégsem elsősorban emiatt, hanem elképesztően fiatalos külseje miatt vált ismertté. A nő ugyanis akát több mint három évtizedet letagadhat a korából, hiszen még mindig úgy néz ki, mintha tizenéves lenne vagy legfeljebb a huszonévei elején járna. 

Szerencsés genetikájára rásegít azzal is, hogy a tizen-huszonéves korosztályra jellemző stílusban öltözködik. Sokáig a követői sem sejtették, hogy valójában mennyi idős, azonban a közelmúltban egy koreai közösségi oldalon napvilágot látott az információ, hogy 1973-ban született. 

Ő maga egyébként a sajtó érdeklődésére sem volt hajlandó kommentálni az életkorával kapcsolatos információkat, a helyi lapoknak csupán annyit válaszolt, hogy a vállalkozásaira szeretne koncentrálni. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top