Olyan hosszúra nő a szemöldöke, hogy akár be is fonhatná

nlc | 2024. Szeptember 05.
A brit nő szemöldök-transzplantáción esett át, azóta hetente kell nyírnia a szemöldökét.

A brit Emily Abraham azóta küszködött ritkás, hiányos szemöldökével, hogy kamaszkorában véletlenül leborotválta azt.

„A nagymamámnál laktam, aki nem engedte bezárni a fürdőszobaajtót, és nem engedte, hogy leborotváljam a hónaljam. Egy nap titokban borotváltam a bal hónaljamat. Belépett, megbillentettem a fejem, és a borotva leszedte a fél szemöldököm. Nyilvánvalóan arra gondoltam, hogy nem mászkálhatok fél szemöldökkel, ezért le kellett borotválnom mindkettőt. Attól a naptól kezdve a szemöldököm soha nem nőtt vissza ugyanúgy – idézte fel. – Akkoriban a ’90-es éveket írtuk, és amúgy is a vékony szemöldök volt a divat, így ami visszanőtt, azt kiszedtem.”

Később persze már szeretett volna sűrűbb és vastagabb szemöldököt: kipróbálta a tartós szemöldökfestést, de szemöldöktetoválást is csináltatott, ám egyik sem vált be neki igazán és a reggeli készülődéskor akár 20 perceket is eltöltött azzal, hogy kifesse a szemöldökét. A 46 éves londoni anya végül a szemöldök-transzplantáció mellett döntött. A procedúra során a tarkó tájékáról hajszálakat ültetnek át a szemöldök területére, hogy pótolják az onnan hiányzó szálakat.  

@therealemilyabraham You asked me to grow them long… this is as long as I could cope with! Thank you @ZhilaBeauty for giving me a helping hand (or two) …. #bushybrows #beautytok #browtok ♬ original sound - Emily Abraham

A hajszálak persze ezek után is ugyanúgy növekednek, emiatt az ilyen szemöldököt folyamatosan nyírni kell. 

Emily elmondta: ideális esetben minden héten nyíratja a szemöldökét, és gyakran kérdezik tőle, hogy mennyi idő a legtöbb, amíg nem kell hozzányúlnia.

„Öt hét a leghosszabb idő, amit ki tudok hagyni.Nevetséges volt [amikor öt hétig növesztettem]. Akár francia fonatkat is készíthettem volna belőle, annyira megnőtt.”

via

Nyitókép: Getty Images

Exit mobile version