nlc.hu
Egészség

Chrissy Teigen szemöldök-beültetést csináltatott

Szemöldök-transzplantációt végeztek Chrissy Teigenen

A tarkójáról vették a hajhagymákat a szemöldök-beültetéshez.

A szemöldökformázás egészen meglepő, bár kétségkívül hatékony módját választotta Chrissy Teigen, aki úgy döntött, műtéti úton, szemöldök-transzplantáció segítségével teteti dúsabbá szemöldökét. A beavatkozás eredményességéről Instás rajongóit is tájékoztatta, a jelek szerint nagyon elégedett új szemöldökével.

A költséges szépészeti kezelést nem véletlenül kérte a sztárszakács babérokra is törő híresség, ő is abba a hibába esett, mint sokunk korábban: túl sokszor, túl vékonyra szedte a szemöldökét, és most már hiába próbálta, nem nőttek vissza a vágyott szőrszálak. Igaz, vannak egyszerűbb módjai is a szemöldökformázásnak, gondoljunk csak a szemöldöktetoválásra, ám egy szemöldök-beültetés jóval tartósabb eredménnyel szolgál, és végső soron természetesebb hatást is kelt. A szemöldökbeültetés egyébként olyan esetekben is esztétikus megoldást nyújthat, ha valamilyen baleset következtében sérült a szemöldök formája, íve, ami ily módon megfelelően korrigálható.

Chrissy Teigen szemöldök-beültetést követően

Chrissy Teigen Insta story-ban számolt be a szemöldök-beültetéséről (Fotó: Instagram/chrissyteigen)

A szemöldök-beültetéshez az orvosok a hajas fejbőr tarkótáji részéről veszik a hajhagymákat, az eljárás pedig egészen hasonló, mint a hajbeültetés, csak itt általában jóval kevesebb számú hajszál átcsoportosítására van szükség. A procedúra előtt egyeztetik a kíván formát és sűrűséget, majd érzéstelenítést követően egy speciális géppel eltávolítják a hajtüszőket. Leegyszerűsítve, mintha kiszaggatnák őket a bőrből, majd átültetik őket a kívánt helyre, figyelve arra is, hogy a szőrnövekedés természetes irányának megfelelően legyenek behelyezve a hajtüszők.

Chrissy Teigen szemöldök-transzplantáció után

Chrissy Teigen egyből a szemöldök-transzplantációt követően posztolta fotóját (Fotó: Instagram/chrissyteigen)

Chrissy Teigen máskor is nyíltan beszélt már orvos-esztétikai kezeléseiről, műtéteiről. Legutóbb szeptemberben végeztetett arc-zsírleszívást, hogy általa kontúrosabbak legyenek vonásai, múlt évben pedig mellimplantátumait távolíttatta el. Ám gyanítható, hogy túl van már pár ajakfeltöltésen, botoxkezelésen, és mintha az évek során orrformája is változott volna.

Chrissy Teigen 2008-ban és 2021-ben

Chrissy Teigen 2008-ban és egy 2021. őszi rendezvényen (Fotók: Getty Images)

Ők is megszépültek már

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top