nlc.hu
Trend
Halle Berry merész fotói

Csak némi csipke takarja az 58 éves Halle Berry testét

Csipkés pucérruhában állt modellt egy amerikai magazinnak a színésznő, aki saját bevallása szerint jobban érzi magát a bőrében, mint évtizedekkel ezelőtt.

Halle Berry pózol az amerikai Marie Claire magazin legfrissebb számának címlapján. A színésznőről több művészi igényű fotó is készült lapba, ezek egyikén csupán egy fekete csipke pucérruha fedi a testét. A 58 éves világsztár címlapinterjújában elárulta: jobbnak és erősebbnek érzi magát manapság, mint huszonévesen.

„Az életkor csak egy szám, amelyet a születésünkkor ránk ragasztanak. Úgy érzem, most vagyok a csúcson” – fogalmazott.

Halle Berry

Halle Berry az amerikai Marie Claire-ben (Fotók: Marie Claire US / Instagram)

Berry egészségmegőrzési- és szépségápolási rutinjáról is megosztott néhány részletet. Elmondta: étrendjének részeként vitaminokból és étrend-kiegészítőkből álló koktélt fogyaszt.  A színésznőnél huszonévei elején diagnosztizáltak cukorbetegséget, emiatt teljesen számúzte étrendjéből a cukrot, hohy ne ne kelljen inzulinra támaszkodnia.

Természetesen a rendszeres testmozgás is része az életének, az edzéseit pedig gyakran az aktuális szerepeihez igazítja. Mindemellett vörös fény terápiát, illetve hőterápiát is rendszeresen végeztet. 

A a sztár megjegyezte azt is, mindig is úgy gondolta, hogy több mint az arca és a teste, azonban a filmipar folyamatosan nyomást gyakorol rá, hogy bizonyos módon kell viselkednie, illetve kinéznie. 

„Tehát amikor majd ez a [szépség] elmúlik, talán életemben először, az emberek a többi, szerintem sokkal érdekesebb aspektusomra fognak összpontosítani” – mondta. 

via

Ezt olvastad már?

Így lett pucér a ruha

Ez is érdekelhet Dua Lipa, Kate Moss és Rihanna Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top