nlc.hu
Trend
Demi Moore fiatalos külseje

Lányai testvérének néz ki a 61 éves Demi Moore

Mindhárom lánya elkísérte a világsztárt legújabb filmje bemutatójára.

Három lánya, Scout, Tallulah  és Rumer társaságban jelent meg Demi Moore legújabb filmje, A szer premierjén Los Angelesben. Míg lányai elegáns, minimalistább stílusú öltözékeket viseltek, a színésznő egy vörös-fekete, egy mozaikmintás Oscar de la Renta estélyit választott az eseményre, melyben a szó szoros értelmében véve ragyogott.

Scout Willis, Tallulah Willis, Demi Moore és Rumer Willis

Scout Willis, Tallulah Willis, Demi Moore és Rumer Willis A szer című film premierjén (Fotó: Chad Salvador/Variety via Getty Images)

A 61 éves Moore gyakorlatilag úgy festett, mintha egy korosztályhoz tartozna harmincas éveikben járó lányival, inkább a testvérüknek látszott, mint az édesanyjuknak. Bár nyilvánvalóan a genetikáján és az életmódján túl mindezt szépészeti beavatkozásoknak is köszönheti, azonban el kell ismerni, hogy szakemberek kiváló munkát végeztek rajta. 

A világsztár új filmjében egyébként egy öregedő fitneszgurut alakít, aki a feketepiacon szerez magának egy olyan szert, mellyel létrehozza önmaga fiatalabb verzióját. 

„Azon a ponton vagyok, ahol a saját történetemet írom, ellentétben azzal, hogy a történetemet az életkorom alapján diktálják nekem” – nyilatkozta a színésznő a Variety magazinnak, amikor az öregedés témájában kérdezték. Hozzátette azt is, úgy látja, hogy Hollywood megváltozott, és minden korosztály számára több lehetőség áll nyitva, mint korábban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top