nlc.hu
Trend
Menyasszonyi ruhában más esküvőjén

Menyasszonyi ruhában jelent meg az esküvőn a vőlegény testvére

A lehető legdurvábban sértette meg a násznépre vonatkozó öltözködési szabályokat az ara sógornője.

Egy amerikai menyasszony a Redditen mesélte el, miként tette tönkre az esküvőjét a – most már – sógornője.

Mint írta, a párja testvérével jó volt a kapcsolata, egészen addig, míg sor nem került a lánykérésre és el nem kezdődtek az esküvői előkészületek. Ekkor ugyanis a nő viselkedése drasztikusan megváltozott, különösen olyankor, ha a ceremónia részletei kerültek szóba, beleértve többek között azt, hogy milyen ruhát visel majd az eseményen. 

„Minden alkalommal, amikor megkértem, mutassa meg, mit szeretne viselni, kikerülte a témát, vagy egyszerűen azt mondta, hogy csak az esküvőn láthatom.”

Ehhez képest viszont az ara megmutatta leendő sógornőjének a menyasszonyi ruháját, ami utóbb nagy hibának bizonyult. A vőlegény testvére ugyanis az ő öltözékéhez hasonló, földig érő, pezsgőszínű ruhában jelent meg az esküvőn. 

Menyasszonyi ruha

Ilyen ruhát viselt a sógornő (Fotó: Amazon)

„Nagyon olcsónak tűnt rajta, mert nem megfelelő fehérneművel viselte, és csak úgy nézett ki, mint általában, nem állt jól neki. De ennek ellenére mérges voltam, mivel a sziluettje nagyon hasonlított a menyasszonyi ruhámra, kivéve, hogy az enyém elefántcsontszínű volt, és nem pezsgő.”

Az ara ennek ellenére nem rendezett jelenetet, inkább egyetlen szóval sem kommentálta a sógornője öltözékét, ettől azonban még bántotta, hogy a sógornője ennyire tiszteletlen volt. Hozzátette: korábban barátként tekintett rá, az esküvő óta azonban inkább tartja vele a távolságot. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top