nlc.hu
Trend
Börtönnek érzi tökéletes külsejét

Börtönnek érzi tökéletes külsejét az agyonplasztikázott modell

Azt mondja, munkalehetőségektől is esett már el azért, mert a külseje miatt alábecsülték a szakmai képességeit.

Janaina Prazeres 18 éves korában kezdett plasztikáztatni, az azóta eltelt 17 évben pedig átszámítva mintegy 350 millió forintnak megfelelő összeget költött esztétikai beavatkozásokra. A brazil modellt a Playboy magazin szavazásán tökéletes nőnek választották meg. Ő maga azonban mégsem felhőtlenül boldog a külsejével. 

„Az emberek azt várják tőlem, hogy mindig kifogástalan legyek. Ha például smink nélkül vagyok, olyan megjegyzéseket kapok, hogy teljesen más embernek nézek ki. Az elvárás nem csak kimerít, de el is távolít attól, hogy gondtalanabb és spontánabb életet éljek. A megjelenésem börtönné vált” – nyilatkozta a nő. 

Janaina Prazeres

Janaina Prazeres (Fotó: Profimedia)

Hozzátette: elege van abból is, hogy az emberek folyton tárgyiasítják. „Ha túl szép vagyok, az emberek néha úgy tekintenek rám, mint egy tárgyra vagy trófeára. A női barátságokat is nehéz fenntartani, mivel gyakran érzem a versengő és irigy légkört. Ez megnehezíti az igazi kapcsolatok kialakítását. Megtanultam kiállni magamért és határokat szabni, hogy az emberek a külsőmön túl is tiszteljenek.”

Ugyanitt elárulta: a munkavállalásban is korlátozza a külseje, mivel emiatt sokan hajlamosak alábecsülni a szakmai képességeit.

Janaina Prazeres

350 milliót költött plasztikára (Fotó: Profimedia)

A modell azonban mindezek ellenére sem szándékozik leállni a szépészeti beavatkozásokkal, sőt. A következő műtéte egy újabb fenékplasztika lesz.

„Az, hogy tökéletesnek tartanak, nem határozza meg, ki vagyok valójában. Sokkal több van bennem, mint amit az emberek látnak. Remélem, hogy a jövőben a nőket nemcsak szépségükért, hanem egyéb tulajdonságaikért és érdemeikért is elismerik” – jegyezte meg. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top