nlc.hu
Trend
Megnyitott a Koton, a török ruhakánaán!

Megnyitott a Koton, a török ruhakánaán!

Nyolc üzletet terveznek Magyarországon, ebből az első már ki is nyitotta kapuit.

Hivatalosan is megnyílt a török ruhamárka, a Koton első üzlete a KÖKI-ben. „Látogassátok meg az elsők között legújabb üzletünket! A KÖKI-ben tovább bővül a minőségi divatáruk választéka, hiszen tegnap délben megnyitotta kapuit a KOTON! A dinamikusan fejlődő török márka női, férfi és gyermek kínálattal, magas minőségű ruházati termékekkel vár Benneteket. Fedezzétek fel ezt a Magyarországra frissen érkezett divatláncot a KÖKI-ben!” – írta bejegyzésében a bevásárlóközpont a Facebookon.

A márka nők, férfiak és gyermekek számára is kínál alkalmai és utcai ruházatot egyaránt, nem is akármilyen mennyiségben: éves szinten mintegy 24 ezer termékvariációval. A kollekciókban rengeteg az alapdarab, de találunk bőven aktuális trendnek megfelelő darabokat és klasszikusokat is, emellett pedig a kínálatukban fellelhetők a keleti stílusú holmik is.

Az áraiban nagyjából a más ismert fast fashion márkák árazásához idomuló Kotont 1988-ban indították, ekkor nyílt meg az első, 25 négyzetméteres kis boltjuk Kuzguncukban. A nemzetközi piacra pedig 1996-ban léptek ki, egy müncheni üzlettel, később a Közel-Keleten terjeszkedtek tovább. Jelenleg közel 500 üzletük van a világ 28 országában, melyekben évente nagyjából 300 millió vásárló fordul meg.    

Magyarországra 8 üzletet álmodtak meg, a most megnyitott KÖKI-n túl Budapesten további három lesz belőle, emellett Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is találkozhatunk majd vele, összesen több mint 6 ezer négyzetméteren. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top