nlc.hu
Trend
Selena Gomez fekete ruhája

Selena Gomez ismét bebizonyította, hogy egy klasszikus fekete ruha is tud izgalmas lenni

Selena Gomez már többször is bebizonyította, hogy valójában mi adunk életet egy-egy ruhadarabnak, ez pedig most sem történt másképp.

Kétségtelen, hogy Selena Gomez nem csak tehetséges énekes és színésznő, de a divatiparban is meghatározó szerepet tölt be. Tisztában van az értékeivel és nem fél önmaga lenni legyen szó vörös szőnyegről, vagy magánéletről. 

Nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok arra, hogy az vagyok, aki vagyok… Néha elfelejtem, hogy rendben van önmagamnak lenni

– mondta még év elején. A színésznő remek stílusának köszönhetően szinte minden alkalommal magára vonzza a tekinteteket a vörös szőnyeges eseményeken. Erre remek példa volt a Toronto Nemzetközi Filmfesztivál is, ahol kimaxolta a rozetta-trendet. Egy fekete Rodarte estélyiben jelent meg, mely ragyogó flitterekkel borítva ötvözte a gótikus eleganciát és a romantikus trendeket. 

Selena Gomez ezúttal egy egyszerűbb, de annál nagyszerűbb estélyiben nyűgözte le a közönséget Londonban. Szinte minden nőnek van a gardróbjában egy LBD (little black dress), azaz egy klasszikus, fekete ruha. Ezeket a darabokat gyakran viszontláthatjuk a vörös szőnyeges eseményeken, de persze ez nem azt jelenti, hogy unalmas is. Selena Gomez ismét bebizonyította, hogy valójában mi adunk életet egy-egy ruhadarabnak.

Selena Gomez

Selena Gomez Londonban (Fotó: Getty Images)

A színésznő jelenleg Londonban népszerűsíti legújabb filmjét, az Emilia Pérezt, legutóbb pedig Schiaparelli 2024-es őszi kollekciójának egy darabját láthattuk viszont rajta. Selena legújabb megjelenése a kifinomult, visszafogott stílusát tükrözi. A stylistja, Erin Walsh szintén az elegáns, fekete szoknyák, nadrágkosztümök és miniruhák felé hajlik, amelyek jól bizonyítják, hogy egy sima, fekete együttes is tartogathat izgalmakat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top