nlc.hu
Trend
Palvin Barbi férje bevallotta, mikor volt elképesztően büszke a nejére

Palvin Barbi férje bevallotta, mikor volt elképesztően büszke a nejére

A kommentelők szerint sokkal több olyan pasi kellene, mint Dylan Sprouse, aki ismét csodásan nyilatkozott a feleségéről.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Palvin Barbara hét év után ismét kifutóra lépett a Victoria’s Secret divatbemutatóján. A nézők között ott volt Barbi férje, Dylan Sprouse is, aki két transzparenst a kezében tartva szurkolt feleségének. A táblákon egyébként a kutyájuk és a cicájuk képe volt látható.

De most nem erre a filmbeillő, szuper romantikus jelenetre gondolunk, hanem arra, amikor a vörös szőnyegen az amerikai E! News riportere egy különleges esetről kérdezte a férfit. Történt ugyanis egy korábbi eseményen, hogy egy fotós odaszólt a modellnek arra kérve, hogy álljon meg egy kicsit, hogy sikerüljenek a felvételek.

A férfi a “Miss Palvin!” megszólítást használta, amire a magyar szupermodell hátrafordult, és szúrós tekintettel kijavította, “Mrs. Sprouse!”, utalva arra, hogy már férjnél van, és nem hajadon többé.

Erről a pillanatról kérdezte tehát az E! News riportere Barbara színész férjét a divatshow előtt, aki ezt mondta. “Imádtam! Úgy értem ez döbbenetes volt. És nagyon izgatott vagyok, hogy lássam Mrs. Sprouse-t a kifutón”- mondta Dylan. 

@enews That's Mrs. Sprouse to you! ☝️ #VSFashionShow ♬ original sound - E! News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top