Trend

Hangolódj a nyárra a 2016-os tavaszi-nyári cipődivattal!

Érzéki pasztell, drámai fűzők, kihívó, fémes csillogás, bohókás virágminták, sportos kényelem – ezek mind a 2016-os tavasz-nyár cipőtrendjei.

Ne gondold, hogy messze még a nyár – megbízható forrásokból tudjuk, hogy rekord sebességgel közeledik! Akár a letisztult, akár a feltűnő és díszes, akár a laza stílust érzed a magadénak, idén mindenki megtalálhatja a kedvére való lábbelit! Lapozgasd végig az alábbi galériát, és keresd meg a neked legmegfelelőbb stílust, mert cipő- és szandáltrendek dolgában igazán színes lesz az őszig tartó néhány hónap!

Érzéki nude

Továbbra is divatban maradnak a pasztellszínek, a púderes árnyalatok. A krémszínek és a púderrózsaszín ugyanúgy megjelennek a magassarkú cipőkön, mint a balerinákon, így ha te is a pasztellárnyalatok rajongója vagy, csak az éppen aktuális hangulatod határozza meg, hogy mikor, melyik fazont viseld.

Szexi fűzők

Az 2016-os tavaszi-nyári szezon egyik alapdarabja a fűzős cipő. Ha a magas sarkú változatot választod, készülj fel arra, hogy nem marad a lábad elismerő férfitekintetek híján! De ha szolidabb hangulatban vagy, a lapos talpú fazon lehet az ideális megoldás. 

Kihívó metálszínek

Ha szeretnél egy kis feltűnést kelteni, akkor válaszd a metálosan, fémesen csillogó lábbeliket! Az idei szezonban divat a fémszínekbe öltöztetett cipő, a magassarkúak palettáján ugyanúgy, mint a sportosabb vonalon. Ha visszafogottabb csillogásra vágysz, választhatsz olyan lábbelit is, ahol a metálszínek csak díszítőelemként jelennek meg.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Retro ’70-es évek

A ’70-es évek székláb vastagságú magassarkúi és a teletalpú szandálok a 2016-os tavasz-nyár kollekcióiban is jelen vannak. Ha ezt az irányzatot választod, nem kell többé azon aggódnod, melyik mozgólépcső rácsába szorul be a cipőd sarka, és nem kell hetente cipészhez sem vinned sarkaltatni!

Romantikus virágok

A feltűnő virágos díszítések idén a cipőkön is megjelennek. Ha szereted a romantikus, nőies színvilágot, bátran válassz egy virágos cipőt, de ügyelj a cipődhöz illő ruha kiválasztására, ne ess túlzásokba, nehogy a végén virágos rétnek öltözz!

Trendi papucscipők

Sokak örömére továbbra is fennmarad az idei trendpalettán is a papucscipő. Idén is kedvedre válogathatsz a vastagabb, és vékonyabb talpú, pille könnyű modellek közül, és nem kell tartanod attól, hogy egy bevásárlókörút, vagy egy hosszabb séta fájó lábakat eredményez.

Bájos balerinák

A balerina is tovább járja évek óta tartó hódító körútját. Idén is széles lesz a választék, mind a színek, mind a formák terén, de ha igazán divatos akarsz lenni, a kissé hegyes orrú változatokat választod, ami ráadásul nyújtja is az alakot!

Praktikus bokacipők

A bokacipők is divatban maradnak 2016-ban, aminek főleg esős időben örülhetünk. Akár a letisztultabb, akár a feltűnő, rojtos fazont kedveled, mindegyik a rendelkezésedre áll! A viselésénél azért azt érdemes figyelembe venned, hogy ez a fazon a lábat optikailag rövidíti. 

Még több olvasnivaló női cipőkről az NLCafén: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top