Trend

Felfedjük a titkot: ezeket rejti a Krémmánia Beauty Bag

Isteni parfüm, szemsminkek és még naptej is került a neszesszerekbe.

A Krémmánia Beauty Box kistestvére, egyúttal nyári kiadása, a Beauty Bag tartalmáról rántjuk le a leplet. Mi már kiörömködtük magunkat a szuper kozmetikumok láttán és biztosak vagyunk benne, hogy nektek is kedvetekre lesznek.

A limitált szériás Beauty Bag még csak július 6-a óta kapható, de ha megtetszett a tartalma, érdemes villámgyorsan kattintani, hiszen várható, hogy ez is épp olyan gyorsan elfogy, mint a korábbi Beauty Box-ok. Ez persze nem csoda, hiszen szuper kozmetikumok kerültek bele, az ára pedig a fele sem annak, amennyibe kerülnének: a termékek összértéke több mint 8 500 Ft lett, a Beauty Bag ára azonban csak 3 990 Ft.

Lássuk hát, miket rejtenek a neszesszerek, amikből négy színvariáns is készült:

Artdeco – All In One Mascara Szempillaspirál

Artdeco All In One Mascara Szempillaspirál

Utazó méretben érkezik az Artdeco szempillaspirálja, ami roppant praktikussá teszi, nem csak a nyaralás alkalmával. A legkisebb bulitatyóba is belefér, miközben bőven elegendő festéket tartalmaz, hogy jó pár hónapig utazgasson velünk mindenhová. Fekete színe hosszan tartó, ami nap végére sem folyik le, a normál méretű kefefej pedig szépen íveli és dúsítja is a pillákat.

Essence – Try It. Love It! All About Szemfestékpaletta

Essence All About Greys Eyeshadow Szemfestékpaletta

A Try It. Love It! All About család népszerű, füstös szemsmink készítésére tökéletes Grey szemfestékpalettáját is megtaláljátok a Beauty Bagben. A nyolc színt tartalmazó paletta matt, metál és csillogó finisű színeket is tartalmaz, a Krémmánián olvasható visszajelzések alapján pedig nagy sikernek örvend használói körében. Színei jól pigmentáltak, szépen építhetők és remekül kiegészítik egymást, legyen szó nappali sminkről, vagy esti bulisminkről.

Lancaster SPF 30 Sun Beauty Velvet Milk Fényvédő

Lancaster SPF 30 Sun Beauty Velvet Milk Fényvédő

A francia presztízs kozmetikai márka testre való, SPF 30-as fényvédelemmel bíró napteje is bekerült a neszesszerbe. A magas fényvédelemmel bíró készítmény az UV sugarak 100 %-a ellen nyújt hatékony védelmet, ráadásul barnulást segítő, Tan Activator Complex összetevővel is bír. A travel size kiszerelésű termék mellé mindenki kap egy 25%-os egyedi kedvezményre jogosító kártyát is, ami a Douglas-ben használható fel, bármilyen Lancaster napozó termék vásárlása esetén.

PHB Ethical Beauty Natural & Organic Eye Liner Szemceruza

PHB Ethical Beauty Natural & Organic Eye Liner Természetes Szemceruza

A vegán szemceruza fekete színével remekül ívelhetjük, kiemelhetjük szemeinket, érzékeny szeműek számára pedig igazi főnyereménynek számít, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A normál kiszerelésű szemceruza növényi olajokkal és zsírokkal gazdagított formulájú, ennek is köszönhetően puha, de nem kenődő, szükség esetén jól faragható. Színe intenzív, tartós.

Versace mini parfüm

Versace Yellow Diamond Mini Parfüm

A Versace legnépszerűbb illatai kerültek bele a Beauty Bagbe, a Crystal Noir, a Bright Crystal, a Yellow Diamond és a Pour Femme Dylan Blue mini kiadásai várnak rátok. Hogy kihez melyik parfüm érkezik, az meglepetés, de bármelyik is lapuljon a neszesszerben, remek lehetőség lesz kipróbálni a Versace luxus illatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top