nlc.hu
Trend

Neon körmök

A legmenőbb nyári neon körmök

Hódítanak idén a neonszínek! Ha igazán szép nyári manikűrt szeretnétek, akkor mutatjuk a legmenőbb körmöket.

Neon smink, neon körömlakk, neon bizsuk, sőt, neonszínű topok az idei nyár slágerei. Ha unjuk már az egész éves egyhangúságot, akkor elérkezett az idő feldobni a nyarat! Pár jól megválasztott neon színnel igazán magunkra vonhatjuk a figyelmet a nyaralás alatt.

Lehet egyszínű is, neonból néha ez is elég (Fotó: Pixabay)

Lehet egyszínű is, neonból néha ez is elég (Fotó: Pixabay)

A neonszínek annyira ütősek, hogy pont elég tud lenni belőlük az, ami egy pasztellnél talán kevés a vakációra. Ha úgy érezzük, lehetnek egyszerű, egyszínűek a körmeink, akkor is figyelem középpontjába kerülnek majd. 
Sőt, a neonban az is jó, hogy egyáltalán nem kell passzolnia a rúzzsal, ha nem akarjuk, vagy mégis, ha éppen olyan a hangulatunk. Amire érdemes gondolni, az a mennyiség. Célszerű inkább többféle, kisebb kiszerelésű lakkot vásárolni.

Ha a fenti egyszínűt is merésznek érezzük, de tetszik a neon, akkor érdemes ezzel a szolid, többszínű, csíkos manikűrrel próbálkozni. Jó ötlet bele egy pici metálszín, legyen az arany, vagy ezüst, sokkal elegánsabb lesz a végeredmény.

Ha viszont nem tudunk választani a színek közül, akkor kenjük fel az összeset, de ne feledjük a lábunkat se, azon is nagyon jól mutat majd a szandálban.

Vízpartra ennél jobbat nem tudunk elképzelni! Esetleg, ha a zöld többféle lenne, az még izgalmasabb lehetne, vagy az már túlzás? Lehet egyáltalán túlzásról beszélni, ha neonról van szó?

Csak egy pici neont szeretnénk, de közben maradnánk inkább a klasszikus fazonnál? Itt a magoldás! Elegáns, és egyben merész is.

A pöttyökből soha nem elég! Neonra pötty, vagy a pötty maga a neon, esetleg mindkettő? Mindegy, nagyon klassz lesz így is úgy is!

Éjszaka is figyelemfelkeltő a neon (Fotó: Pixabay)

Éjszaka is figyelemfelkeltő a neon (Fotó: Pixabay)

És ha a körmök kész vannak, ne feledkezzünk meg a sminkről sem!

Még több smink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top