Shine

Szépen összefoglalja ez a videó, mennyit változtak a sminktrendek pár év alatt

Néhányan azért még ma is a múltban élnek.

Az Allure figyelt fel Ashley Quiroz vlogger videójára (és milyen jól tette), melyben két tipikus sminket készített el magának egyszerre: arca egyik oldalát a 2016-os, másikat az aktuális, 2020-as trendek szerint festette ki. A különbség óriási, a változás pedig pozitív.

Négy éve még minden a többrétegnyi kontúrozásról, bakingről, a brutál szemsminkekről és hipervastag, természetesnek távolról sem tűnő szemöldökökről szólt, és persze a folyékony ajakrúzsokról, lehetőleg matt kivitelben. Valahogy így:

Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, a világ pedig úgy tűnik, belefáradt a sokrétegnyi smink (elvi) elkészítésébe (mert azért az látható volt, hogy a nagy átlag nem készített Insta sminkeket, hatásuk azonban tagadhatatlanul érzékelhető volt). 2020-ra tehát megváltoztak a dolgok és ahelyett, hogy (durván) elfednénk bőrünket, inkább az a trend, hogy kiemeljük annak ragyogását, szépségét.

Nézd meg a videót a Krémmánia Magazin oldalán, ami szépen bemutatja mindezt a változást. »»

Fotó: YouTube/ Ashley Quiroz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top